Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyamatosan pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan pénz szűkében van, mit tudok tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy a párommal bő másfél éve vagyunk együtt. Az elején volt valami vállalkozasa, ahonnan volt pénze, ezért a kapcsolat elején fel sem merült bennem, hogy pénzügyi dolgok miatt aggódjak, nekem is megvan a saját munkám. Ugyanakkor az ő meló véget ért, s jó pár hónapig én segítettem ki, viszonylag nagyobb összegekkel (600-1M között).

Tavaly januárban megint lett munkája, viszont az sajnos nem fizet túl sokat, az egészségügyi állapota pedig leromlott, rengeteget volt táppénzen. Többször én segítettek ki megint, igaz itt már csak kisebb 30-40 ezrekkel. Mivel és sokkal jobban keresek így a kajavásárlásnál általában én fizetek többet, meg az utazásokat is főként én fizettem. Probléma, hogy egy haverjának sem tudott törleszteni, aki emiatt pert indított, a bank elveszi a párom fizetésének egy részét. Most az internetet is lekapcsolták be nem fizett számlák miatt, elvileg 120 ezer forint a visszakapcsolási díj.

Eddig mindig segítettem, mert szeretem őt, de ez már rohadtul zavar. És nem tudom ez hosszú távon mikor fog megváltozni.

UI: jelenleg a munkánk miatt az összeköltözés még nem játszik, bár elég flexibilis minden, így a páromnál vagyok elég sokat.

tegnap 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:
Elvileg jart nala behajto juliusban csak nem volt itt.
tegnap 11:55
 12/78 anonim ***** válasza:
92%
Szép dolog a szerelem, de azért én sem hagynám, hogy az összes pénzemet a másik adósságai vigyék el!
tegnap 11:57
 13/78 anonim ***** válasza:
42%

De az eleje óta tudtad, hogy nem megbízható személy hiszen nem talált munkát és tartozott szanaszét. Természetesen elhagyhatod, minden jogod megvan hozzá, de ha én szeretek valakit akkor nem tudom csak úgy elhagyni.

tegnap 11:58
 14/78 anonim ***** válasza:
31%
Szóval tartasz egy állandó férfi prostit? Olyan szerelem, szex, stb. kell, amelyik ingyen van.
tegnap 11:58
 15/78 anonim ***** válasza:
51%

Nem kell elhagyni, szeresd, de ingyen.

Majd elhagy Ő, ha nem pénzeled!

tegnap 11:59
 16/78 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, nem elhagyni kell, csak azt mondani, hogy nem tudok több pénzt adni, kérlek, oldd meg ezt egyedül.
tegnap 12:00
 17/78 A kérdező kommentje:
Most ezt tettem. Ha nincs net, nekem van korlátlan netem, most is azzal dolgozom. De ez hosszú távon nem állapot. És igen, szeretem, ezért se tudnám csak úgy elhagyni, pláne hogy egyébként most jön haza majd a kórházból.
tegnap 12:06
 18/78 anonim ***** válasza:
100%

Így mennyi tartozás gyűlt már fel összesen? Ha úgy jól számolom biztos megvan a 1,5-2 millió Ft.

A haverjának is gondolom egy jókora összeg lehetett, ha pert indított.

Összeségében ez egy végeláthatatlan feneketlen kútnak néz ki... :(

Szerintem kerek perec meg kell mondanod neki, hogy sajnos nem tudod tovább támogatni, mert neked is szükséged van a pénzre. És a helyedben ezt a 30-40-50 E Ft-ot inkább egy megtakarítási számlára fizetném be.

tegnap 12:09
 19/78 anonim ***** válasza:
41%

Akkor mi is a kérdés, he? Ez így jó Neked, ahogy van.

Majd írd meg pár év múlva, hogy, hogy vagy...

Még valami?

tegnap 12:09
 20/78 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindegy miért került ilyen anyagi helyzetbe s hogy van-e terve ÉS akarata, szándéka ennek a megváltoztatására. Keres-e munkát, aktívan próbálkozik, hajt-e előre vagy csak homályos álomképei vannak miből lesz a nagy lóvé. Utóbbi esetben állandó, folyamatos pénzügyi problémái lesznek, s neked kell majd állandóan támogatnod.
tegnap 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!