Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőismerősöm szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőismerősöm szerint minden kapcsolata a párja hibájából ment tönkre. Szerintetek mennyi az esélye, hogy minden kapcsolatban a másik fél csak a hibás?

Figyelt kérdés
Legyen az most nő vagy férfi. Szerintem matematikailag is kicsi az esélye, hogy mindig csak az egyik fél legyen a hibás, ráadásul mindig a másik.
tegnap 10:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%
Hibátlan ember nem létezik, ebből kiindulva egy kapcsolatban sem mindig csak az egyik fél hibázik. Ezen felül igenis felelősek vagyunk a választásainkért is, én sem csak az exeimet okolom, minden kapcsolatomban pontosan tudom, hogy mit kellett volna másként csinálnom. Volt, amikor kihasználtak, de abban is részem volt, hiszen hagytam, hogy megtörténjen. Sosem csak az egyik fél hibás.
tegnap 10:07
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy csak az egyik fél hibája. Minden kapcsolatban két ember van. Ha valaki azt állítja, hogy az összes kapcsolata mindig csak a másik fél miatt ment tönkre, az nagyon nem egészséges gondolkodás.
tegnap 10:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges ha tudatosan ugyanolyan pasikat keres. Most pl ha mindig olyat választ maga mellé, aki nem foglalkozik vele, egy lusta, semmirekellő, akkor simán lehet. Más kérdés, hogy az ő hibája, hogy ilyeneket választ
tegnap 10:08
 4/26 anonim ***** válasza:
Általában 50-50. De ha mit tudom én a másik megcsalta és elhagyta az sem teljesen az ő hibája hiszen a megcsalás előtt 100% nem működött a kapcsolat és már akkor ki kellett volna rakni. Tehát bár a másik követhetett el súlyos cselekedeteket a másiknak minél előbb szakítani illett volna. Vagyis olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibás! Jobban teszed ha hagyod mert téged is hibáztatna, valamint nem éppen érett, felnőtt módjára viselkedik és olyannal kár kapcsolatba fogni.
tegnap 10:10
 5/26 anonim ***** válasza:
#3-hát ez az, ha valaki mindig ilyen kapcsolatokat választ, akkor ott már az ő felelőssége is benne van. Ezért nincs olyan, hogy csak az egyik a hibás. Ha egy bántalmazóval vagyok együtt, aki megver és én hagyom magam, akkor ott már az én felelősségem is felmerül.
tegnap 10:13
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

#3-al egyet értek.

Választhat ő mindig rosszul...de persze ezt sem így gondolja.

tegnap 10:14
 7/26 anonim ***** válasza:
Mibe fogadunk, hogy nárcisztikus és ő teszi tönkre a kapcsolatait? Aki mindig az exeit hibáztatja és nem látja be, hogy szintén bűnös annak van baj a fejében még akkor is ha nem nárci.
tegnap 10:16
 8/26 anonim ***** válasza:
47%
Nem feltétlen nárcisztikus, lehet, hogy csak szimplán mártír típus, aki sosem veszi észre, hogy mindig melléfog a választásaival.
tegnap 10:19
 9/26 A kérdező kommentje:

Én el tudom képzelni van amikor csak az egyik fél a hibás, de mindig?

Nekem volt olyan kapcsolatom ahol én voltam a hibás. 100%-ban sajnos. Ezért írtam, hogy előfordulhat, de valóban általában mindkét fél hibázik.

Ez a hölgy úgy tűnik nem :D Nem bántalmazó kapcsolatai voltak. Talán az egyik.

tegnap 10:19
 10/26 anonim ***** válasza:
68%
100%-ban nem lehetsz hibás, két emberen múlik. Aki benne ragad rossz kapcsolatban az is hibás ugyanúgy.
tegnap 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!