Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfival megértetni, hogy az érzelmei nem olyan rossz dolgok, és egy kapcsolatban nem szégyen a másik fél felé megnyílni érzelmileg?

Figyelt kérdés
Tudom az okát. A családja érzelmileg analfabétának nevelte, de se nekem, se neki nem jó ez így. Nem akarok ebbe beletörődni, mert ez a kapcsolat nekem nagyon sokat jelent, de nem bírom hogy soha nem tudom mi bántja, vagy hogy hogyan érez. Tippek esetleg, hogy mit csináljak vele?

szept. 10. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Szakemberhez menjen, kötődési problémája lehet!
szept. 10. 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen nem fog változni. Te fogsz szenvedni.
szept. 10. 09:40
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Ne éld bele magad a kapcsolatba, ha próbálsz is tenni érte, tele lesz hullámvölgyekkel, pokolian fájdalmas vége lesz idővel, amiből nehéz talpraállni. Sajnos nem tudod megváltoztatni, bármit is teszel! Menekülj, a magad érdekében!
szept. 10. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

Egy rakat férfi érzelmi analfabéta.

Olyat kell keresni aki nem, es nem vwsződni a fogyatekosokkal.

szept. 10. 09:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Szerencsére lássa ő is, hogy nem jó így. Tervezi a pszichológust. Csak addig is kéne pár tipp hogy én hogy segítsem, és támogassam benne.

Elhagyni nem akarom. Tudom hogy semmi se tökéletes a világon és minden kapcsolatban vannak problémák. Köszönöm azért a tanácsokat.😊

szept. 10. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
A masik oldala ennek meg aki kotodo..
szept. 10. 10:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 6os.

Miért olyan nagy baj, ha valaki kötődik egy ember iránt? Nem több ember után van ez, nem beteges dolog szerintem. De ha valaki nem akarja élete párját elveszíteni az szerintem nem olyan nagy baj. :)

szept. 10. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:
7. Arra gondoltam hogy van a te parod az az egyik tipusa a kotodesu zavarosnak aki nem tudja kimutatni az erzelmeit es van a masik aki meg tulzoan kimutatja.. a noknek az elobbi sem kell mert mindegyiket betegesnek erzekelik.
szept. 10. 10:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Jajj, értem. Bocsi, félreértettem. Hát igen, az nekem pl jobb lenne, mint ez az állapot. Mikor megkérdezem, hogy "Hogy vagy? " válasz: "jol" bővebben? Nagyon jól. Ilyenkor jön hogy másszak a falra. Vagy hogy hogy telt a napja, arra is ugyan ez. Nem mesél arról, ha pl valaki felmérgesíti, ha valami rossz neki, de arról se ha jó neki.
szept. 10. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
9. Magaba tart mindent ki tudja milyen sok eve.. majd egyszer eldurran az agya aztan ki tudja mi lesz.
szept. 10. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!