Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önmagában az okozhat párkapcsolati válságot, szakítást, hogy az egyik fél nyitott a hármas szexre míg a másik fél nem igazán?
Most csak nyitott, vagy konkrétan akarja? Én is nyitott vagyok X dologra az ágyban, de ez még elég messze van attól, hogy ha mellőzni kell ezt a dolgot, akkor megcsalom a másikat vagy szakítani akarok, mert annyira nem fontos, nem konkrét vágy, nem ehhez keresek partnert, ha soha nem kerül rá sor, akkor se fogom rosszul érezni magamat.
Ha csak ilyen “ha te is akarod, felőlem oké” szitu, azon szerintem felesleges problémázni. Ha ő akarja mindenképp, te meg nem, az nyilván baj.
3-as, szerintem pont az lesz a baj, hogy bedobta, mint otletet, a masik meg kezdjen vele azt, amit akar. Nem ismerjuk a szandekat, jo esellyel a kerdezo sem, mert nyitott kerdeskent tette fel, nem elore definialt valaszokkal.
Kerdezo, szerintem komoly elkotelezodesi problemat mutat, ha valaki az intimitasat tovabbi resztvevokkel akarja megelni. Onmagaban valsag mar a felmerulese is a dolognak.
Más dolog az, hogy valamiben esetleg benne lenne valaki és más erőltetni, többször felhozni stb.. durcázni miatta.
Ha az előbbi akkor nem, ha az utóbbi akkor nyilván igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!