Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfival megértetni, hogy az érzelmei nem olyan rossz dolgok, és egy kapcsolatban nem szégyen a másik fél felé megnyílni érzelmileg?

Figyelt kérdés
Tudom az okát. A családja érzelmileg analfabétának nevelte, de se nekem, se neki nem jó ez így. Nem akarok ebbe beletörődni, mert ez a kapcsolat nekem nagyon sokat jelent, de nem bírom hogy soha nem tudom mi bántja, vagy hogy hogyan érez. Tippek esetleg, hogy mit csináljak vele?

szept. 10. 09:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%
nem tudod megváltoztatni, hogy meséljen ahogyan te szeretnéd, tizenx évet öltem ilyen férfiba, nem változott, de lenullázódtam mellette, soha többet ilyen férfi akit meg kell szereleni, vagy egyéb helyrehozatal nála, még akkor is ha a föld kerekségen nincs más...
szept. 10. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!