Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz erről? Hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről? Hogy a másik fél is hasonló mértékben legyen vonzó, miden más csak mellébeszélés?

Figyelt kérdés

Csak sokszor látni ennek az ellenkezőjét. (De igen ez egy cikk, amit nem muszáj elolvasni, de még csak megnyitni sem. Ezt csak a folyamatos károgók miatt jegyeztem meg, azok inkább görgessenek, köszönöm!)

[link]

dec. 19. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Ez kicsit szomorú :/

Ha tényleg ennyire nem számít semmi, csak a külső.

Elődeink tudtak valamit: külső megfog, belső megtart.

dec. 20. 00:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezért is vagyok kíváncsi, hogy más hogy látja.
dec. 20. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez egyszerűen nem igaz, hogy csak számít.

"Egy friss tanulmány szerin"

Julkcsika vagy Ferike megfigyelte a szomszédait a gangról.

dec. 20. 03:20
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Aki sikeresen szokott ismerkedni, arra jellemző ez. Aki évekig vinnyog, hogy miért nem kap mőt, arra nem igaz.

Lehet, hogy neked sok párra ez nem igaz. Ott több dolog lehet. Pl régóta együtt vannak, ez alatt változtak külsőre. Lehet, hogy az egyik fél valamivel kompenzálni tud. Vagy csak te látod őket màs kategóriának. Esetleg a szebb fél erősen alábecsüli magát.

dec. 20. 05:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó dolgokat írtál 4-es. Köszi!
dec. 20. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Számít a külső, első benyomásra meg maximálisan.

Meglátod őt az utcán, vagy neten csak a külsejét látod semmi mást.

És mindenki olyat társat választ amilyet szeretne.

Utálom amikor meg akarják győzni az emberek, szinte rájuk erőszakolni, hogy márpedig fogadd őt el akkor is ha pocakos, ha nem tetszik ha számodra rusnya , fogadd el....hát nem.

Egyáltalán nem kötelező. Csak azért mert valaki nem talál nőt az nem jogosítja fel, hogy ítélkezzen és másoknak mondja meg, hogy márpedig te fogadj el engem.

dec. 20. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán igen. Magas, sportos, mondhatni vonzó férfiként (nagyon sok ilyen visszajelzést kaptam, azért írom), tinikoromtól huszonéves korom végéig rengeteg csinos, magas, igencsak fullosnak tartott barátnőim voltak. Egyikkel sem találtam meg igazán a boldogságot, sőt, volt, akivel nagyon csúnyán meg is égettem magam (még a szex sem volt olyan jó mindig, mint ahogy sokan gondolják, hogy fúú milyen jó csaj...). Aztán úgy alakult, hogy évek óta, életem párja egy duci, alacsony csaj, aki amúgy nagyon szép, de tudom, hogy az alkata miatt sokan megnéznek minket... Vele fedeztem fel, hogy igazán nagyon izgat ez szexuálisan is, megvan a kémia, és minden más is stimmelt. Szóval ez ilyen. Én is sokszor úgymond külsőleg magamhoz valót kerestem, aztán rájöttem, mi a fontos.
dec. 21. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez tudod mit jelent 7-es? Hogy te egy érett és ön azonos pasi vagy és ezt nem sokan mondhatják el magukról. Respect.
dec. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!