Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változik meg a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg a nő azután, hogy a férfi őszintén kinyilványítja az érzéseit?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik, hogy a nőt szeretni kell.

Nekem nagyon sok olyan tapasztalatom volt, hogy amíg nem mutattam ki nagyon az érzéseimet a nő vonzódott vagy alakult a dolog. Miután őszintén elmondom nekik, hogy mit érzek az összes nő megtorpan, megijed és már érzem rajtuk a 180 fokos fordulatot, hogy inkább már nem akarják ezt a kapcsolatot.

Egy fajta pánikolás.

Amíg nem mutatom ki addig akarnak szexet, addig vonzódnak.

Mit lehet ezzel az anomáliával kezdeni?

Szeresd a nőt, de ne mutasd ki nagyon neki, de azért értsd meg, hallgasd meg.Ugyanakkor azért legyél vagány és férfi.

Ha kimutatás, hogy bízhat bennem és hosszútávra tervezek akkor utána egyből nem leszek érdekes.

Vannak barátaim akik ugyan erről számoltak be.

#gondolkodás #fordulat #mellébeszélés #kiszámíthatatlanság #Húzom az agyad, de ha meggondolom magamat akkor fogadd el..
szept. 10. 13:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
51%

Maximum akkor fordul egy nő viselkedése ilyenkor 180 fokos fordulatot ha nem biztos benne, hogy akar tőled bármit is.

Ilyen egyszerű.

szept. 10. 13:11
 2/26 anonim ***** válasza:
39%

Mert nekik az elérhetetlen férfi kell.

Aki elérhető, az uncsi.

szept. 10. 13:12
 3/26 anonim ***** válasza:
43%

"Miután őszintén elmondom nekik, hogy mit érzek"

Ez mit jelent pontosan? Ha szerelmet vallasz 2 randi után, akkor nem meglepő hogy elijeszted. :D

szept. 10. 13:20
 4/26 anonim ***** válasza:
42%

Hát azért k..rvára nem mindegy, hogy mit mutatsz ki.

Ez a mutasd ki az érzelmeidet dolog csak akkor működik, ha normál ember vagy, normál érzelmekkel, normális mértékben vagy képes kimutni őket, és képes vagy felmérni hogy mikor van itt a helye és ideje annak hogy elmeséld hogy mi van veled.

Ha valamelyik ezek közül nincs meg, akkor antiszociálisnak vagy labilisnak tűnhetsz, ami nagyon nem jó dolog. És nem; ez nem annak a bizonyítéka, hogy cegény férfiaknak nem szabad beszélni az érzéseikről.

szept. 10. 13:43
 5/26 anonim ***** válasza:
41%
Ha 2 randi után előadod, hogy ő életed szerelme és 3 gyereket szeretnél, akkor én is menekülnék.
szept. 10. 13:57
 6/26 A kérdező kommentje:

3-as

Életemben 3x voltam szerelmes és képzeld pl az utolsó esetnél a lány vallott nekem szerelmet elsőre és én csak később mikor szembesültem azzal, hogy én is szerelmes lettem 3hónap után akkor a tudtára adtam.

Ő tudod mennyi idő után mondta el nekem, hogy állandóan rám gondol és nem tud kiverni a fejéből?? 2 hét ismeretség után..

És mikortól kezdett el megváltozni? Onnantól, hogy én is elmondtam neki az érzéseimet..

szept. 10. 14:16
 7/26 A kérdező kommentje:

Miért van az, hogy a nők egyből a férfit próbálják itt is ledegradálni?

Csak én lehetek a hülye..

Egy nőnek van önkritikája? Elismert, ha hibázik? Elismert ha labilis és logikátlanul viselkedik?

szept. 10. 14:19
 8/26 anonim ***** válasza:
41%

Ok. Tehát akkor mit jelent, hogy "elmondom nekik, hogy mit érzek"?

szept. 10. 14:21
 9/26 A kérdező kommentje:
3 hónap után elmondom, hogy én is azt érzem amit ő. Állandóan ő jár az eszemben és hogy nagyon hiányzik mikor nem láthatom. Elmondom neki, hogy nem érdekel más csak ő.
szept. 10. 14:31
 10/26 anonim ***** válasza:
21%
Miért sérült nőket választasz?
szept. 10. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!