Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire pozitív és jó az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire pozitív és jó az ha a férfi(párom) gyakran beszél idegen nőkről hogy pl. milyen formás, jó a feneke,stb annak aki előttünk megy vagy mesél olyat hogy volt pl. egy boltban ahol még nem járt és milyen gyönyörű volt a kasszás? Folyt. lent.

Figyelt kérdés

Vagy olyan is van hogy poénból azt mondja egy idegen csajra az utcán hogy “meg is van az új barátnőm”, vagy “vele benne lennél egy hármasban”...

Ha olyan a reakcióm hogy látja rosszul esik(ami elég gyakori) akkor megpuszil, hozzámbújik és mondja hogy de ő engem szeret, ezeket nem gondolja komolyan és nem akar lecserélni, az én fenekem a legjobb,stb.

Azzal szokta ezt magyarázni hogy minden férfi nézegeti a nőket, felméri őket de ő legalább nem titokban csinálja, meg amíg a férfi mer ilyet csinálni addig jó mert addig tudhatja a nő hogy nincs veszélyben, nem akarják elhagyni vagy lecserélni.

Szerintetek ez mennyire jó vagy se? És mennyire önbizalomromboló a nőnek?

szept. 8. 14:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
A párod egy proli.
szept. 8. 14:57
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Sosem értettem, az ilyen paliknak hogy lehet nője... Ennyire pozitív. Gondolom, de te szereted meg blablabla. Mégis mit szeretsz benne? Ez agyoncsap mindent, legyen az bármilyen jó tulajdonság. Az önbizalmadat viszont miért határozná meg, hogy egy egyszerű pali hogyan szórakozik? Nagyon alacsonyan van nálad a léc. Mitől félsz, hogy még ilyet sem találsz ezután?
szept. 8. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Max akkor lenne vicces és pozitív, ha te is ezt csinálnád. Látnál az utcán egy jó kocsit, és hangosan szomorkodnál hogy milyen szívesen utaznál egy ilyen kocsiban egy gazdag férfi mellett.

Vagy a sikeresebb ismerősei érdemeit dörgölnéd az orra alá, mondván hogy "az xy bezzeg életképesebb, el is hagylak érte". Vagy ha látsz egy csajt szép ékszerekkel/ruhákkal, mondhatod hogy de szerencsés hogy van egy normális pasija, akinek bezzeg telik ilyesmire.

Na ez is ugyanolyan ártatlan csipkelődés, vezesd be te is, és akkor rögtön nem érzed majd, csak ő aláz téged.

Vagy szakíts egyből, mert ez egy mocskos proli.

szept. 8. 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Nálam az ilyen kuka lenne a második megszólalása után. Az elsőt még letudnám pillanatnyi elmezavarnak. Egyébként nem csak minden férfi, de minden nő is megnézi az embereket az utcán, nem értem, ebben mi lenne a hatalmas titok, ha nem közlöm a párommal, mennyi férfit láttam aznap, akivel randiznék/dugnék, ha ő nem lenne. Nem minden titok, amit nem közöl bele az ember a vakvilágba. A pasid szimplán egy neveletlen proli tuskó.
szept. 8. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy ez a pali tipikusan az a kategória, aki módszeresen rombolja a barátnője önbecsülését, mert titkon attól retteg, hogy a csaja talál nála jobbat. Aztán amikor a nőnek elege lesz és otthagyja akkor megőrül és le nem lehet vakarni, megy a bocsánatkérés, az ígérgetés, hogy megváltozik. Ha ez nem válik be akkor jön a fenyegetőzés. Az ilyennel szakítani sem egyszerű, de szükséges lépés.
szept. 8. 15:44
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Mi a kérdés?
szept. 8. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Ez egyenes út,hogy úgy leépítse az önbizalmad,hogy el ne hidd van nála jobb.
szept. 8. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem vágtad még ki?

Amúgy meg próbáld ki ugyanezt más pasikkal.

szept. 8. 17:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy egyik sem állna szóba egy ilyennel mint te apukám - ez elég kell, hogy legyen.
szept. 8. 17:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A multkor “szamon” kertem a paromat, hogy megis hogy lehet, hogy sosem latom, hogy mas nok feneket nezi. Tudod, mit mondott erre? Hogy miert nezne barki maset, amikor az enyem a legjobb? Na, ilyen egy jo par, nem egy ilyen utolso tajparaszt. De ki mit szakit, azt szagol. Nem, nem normalis a viselkedese akkor sem, ha utana puszilgat. Konkretan gaslightol teged, meg te vagy a hibas, meg a hisztis, amiert felidegesited magad, mikozben o csak “viccel”.

Volt ilyen parom, panikrohamaim lettek az ilyen viselkedesetol igen hamar, mert egy ido utan magamba fojtottam azokat a dolgokat, amik rosszul estek, mert ugyis csak “hisztisnek” titulalt volna. Te is erre vagysz?

szept. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!