Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért látni sokszor gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni sokszor gyönyörű nőket náluk sokkal rondább vagy öregebb férfi mellett?

Figyelt kérdés
Sokszor megdöbbentő párosítás okat lehet látni és a fene se érti mit eszik a nő az adott pasin.
2023. febr. 19. 13:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A sokkal rondább durva állítás, de tény, hogy jobb vagyok nőben, fiatalabb és picit magasabb is.

Sokszor odajött, beszélgettünk, tetszett a humora, és ezek mellett nagyon férfiasan viselkedett, abszolút éreztette, hogy nő vagyok.

Hosszú idő után hívott el randira, én meg belementem, már csak a kíváncsiság miatt is. Szépen behálózott, elcsábított. Eddig csak filmekben láttam ilyet, hogy egy férfi így tud udvarolni. Aztán annak ellenére, hogy elsőre meztelenül nem pont úgy nézett ki, mint ahogy vártam, olyan figyelmes és lelkes volt, hogy engem még életemben így nem dugott meg senki. Úgy keltem fel mellette reggel, hogy most tudtam meg, mi az a szex, eddig a közelben se járt senki. Aztán valahogy nála is ragadtam hétvégére, pár nappal később meg át is vittük a cuccaim.

Mai napig úgy kezel, mint egy hercegnőt, és én is odavagyok érte. Pedig már gyerekeink vannak.

2023. febr. 19. 13:20
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Kisebbségi komplexust próbálnak palástolni, hogy érettebbnek akarnak látszódni a koruknál
2023. febr. 19. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokták ezt mondani, hogy a párom nem igazán jóképű és sokkal idősebbnek is tűnik de a személyisége megfogott. Szoktak ránk furán nézni főleg pasik, biztos irigyek :-) Én meg imádom a párom és ez látszik is rajtunk.
2023. febr. 19. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mégis adnak esélyt a rondáknak a nők? Mert eddig azon ment a hiszti, hogy nem.
2023. febr. 19. 13:46
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
A nagy szerelem tudod, meg van az a pénz is.
2023. febr. 19. 13:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ízlések és pofonok. Lehet, hogy mondjuk neked nem helyes egy adott ember, de a párjának meg nagyon tetszik. Nekem is volt már olyan párom, akire az összes ismerősöm azt mondta, hogy nem illik hozzám, én mégis teljesen odavoltam érte. Plusz nyilván nem csak a külső számít, hanem a belső értékek is. :)
2023. febr. 19. 13:58
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
4. Néha igen, de kell hozzá egy pénzes, stabil élet és mellette határtalan önbizalom, magabiztosság, tökösség. De ezek sem olyan dolgok, amiket bárki csettintésre megcsinál az életében.
2023. febr. 19. 14:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem minden a külső. Egy csomó férfi a humorával, dumájával hódít, nem a külsejével.

Csak hát vannak - főleg itt az oldalon - olyanok, akik azt állítják, hogy a külső a minden. Ezt hívjuk felszínességnek.

2023. febr. 19. 14:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam az éppen ilyen férfiak táborát ékesítem a magam 47 évével. Az #1 megfogalmazta a tökéletes választ a kérdésre. Személyiséggel, jó humorérzékkel, kicsit átlagnál magasabb IQ, EQ szinttel, majdhogy nem minden nőt meg lehet fogni. Egyes egyedekhez valóban kell jó vaskos bankszámla, de azokkal foglalkozzanak a Lölő féle együgyűek.
2023. febr. 19. 14:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért bánt téged kérdező? Mi van, ha amúgy tényleg boldogok?

Vagy szerinted ha rondával/öreggel van egy szép, akkor ő igénytelen?

2023. febr. 19. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!