Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerkék szemű fiúk! Sokszor dicsérik a szemeteket? Szerintem gyönyörű tud lenni, ha valakit kék szemekkel áldott meg a sors. Mennyire vagytok népszerűek a lányoknál?
Nekem zöld egyébként nem ettől függ. Minden szemszín tud szép lenni csak legyünk elégedettek vele;)
Egyébként tényleg nagyon szép tud lenni a tengerkék szemszín főleg fiúknál. És nagyon ritka az olyan fiú, akinek kék szemei lennének, legalábbis én így vettem észre:D.
Szerintem biztos sok dícséretet kapnak. Egyik oszt.társamnak aki fiú,neki nagyon szép kék szemei pont ilyen tengerkék színű, és én sokszor elcsodálkoztam rajta, hogy lehet ilyen szép ez a szemszín. Mondtam is neki, hogy nagyon szép a szemszíne, nem akarsz cserélni?:D Szóval biztos, hogy sok dícséretet kapnak a kék szeműek;).
Páromnak ilyen, és én imádooom! Ő meg az enyémet XD (Nekem zöld van)
Nekem amúgy mindigis a kék szemű fiúk jöttek be.
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány dicséretet kaptam...:( :D Szóval nem kaptam sok dicséretet.
18/F(kék szemű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!