Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Népszerű emberkék! Ti hogyan csináljátok, hogy népszerűek vagytok?
Mindig is érdekelt,hogy az aki népszerű,hogyan csinálja,hogy ilyen sokan szeretik?És itt most nem a pénzre gondolok,még mielőtt vki ezt írná!!!
Mindenkivel extra kedvesek vagytok,segítőkészek,figyelmesek?Vagy hogy van ez?:))
Hát ha van stílusa az illetőnek jól nézz ki,sok lánynak
tetszik akkor az már népszerű.
Ez van egy emberen sokat dob a külső kinézete,
hogy belül meg mi van az ebbe világba lényegtelen.
kedvesnek meg segítőkésznek lenni szerintem fölös, pláne ha valaki osztályelső. Hála égnek érettségizem, 4 éven át egy fia barátom nem volt az osztályban de lelki szemetesnek meg jegyzettömbnek ***** jó voltam.
Jó lenne tudni, a többi hígagyú nemnormális csöcskirakó p!csa mitől népszerű, mitől jó... az a trendi ha valaki hulla részegen összehányja az éjszakai buszt és eltudja mesélni..?
Pont nem ez a kategória vagyok de nálunk ezek voltak a népszerűek.
...Én meg sose voltam még részeg... Pl.
TISZTELET A KIVÉTELEKNEK PERSZE!
húú, hát haverkodok úgy mindenkivel, csábítgatok csajokat, nem szarokbe, elérem azt hogy észre vegyenek, vagy kitűnő ruha, vmi zúzós sport, mint ketrec harc, testépítés, kajakozás, vagy iesmi, am ez hülye kérdés, lényeg hogy ne légy f@sz, ne légy beszari, meg ne öltözz úgy mint egy kisgyerek vagy mint egy hülye
Ennyi kb
15/F
én osztályomban sose voltam népszerű. buktam, mindig berúgtam, egyedi ruháim vannak stb. de ott vhogy csak 2-3 taggal voltam jóba.
más osztályokban viszont szinte mindenkivel lespanoltam, meg elmentünk kocsmázni, és akiket ott megismertem azok közt is.
szal ha vhol nem vagy népszerű, máshol még simán le7sz.
ja és az a titok, h add önmagad, + ne parázz semmin, és légy nagggyon laza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!