Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Népszerű emberkék! Ti hogyan csináljátok, hogy népszerűek vagytok?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt,hogy az aki népszerű,hogyan csinálja,hogy ilyen sokan szeretik?És itt most nem a pénzre gondolok,még mielőtt vki ezt írná!!!
Mindenkivel extra kedvesek vagytok,segítőkészek,figyelmesek?Vagy hogy van ez?:))
2011. jún. 6. 21:28
11/13 napietus válasza:
én népszerű voltam a középiskolában, a fősulin és a felnőtt életemben is. egyszerű nagyon: ne beszélj, figyelj! az emberek nem azokat szeretik, akik kiteregetik az életüket, hanem azokat, akikben van valami "titok". meg az, hogy tudok hallgatni. vicces, van, hogy meg sem mszólalok valakinek a társaságában, csak bólogatok, mégis azt gondolja, milyen jól elbeszélgettünk. az emberek boldogok, ha beszélhetnek.
12/13 anonim válasza:
Egyesek miért hiszik azt, hogy a bukás menő? Nem az!
Amúgy az előttem hozzászólónak igaza lehet..kell, hogy legyen benned egy kis "titok".
13/13 anonim válasza:
egy lány akkor népszerű, ha szép arcú, jó alakú, mosolygós, kedves, értelmes, picit flörtölős.
egy fiú pedig szintén, ha jóképű, sportos, jópofán elő tud adni egy sztorit, tud vicceket mesélni, intelligens, benne van a jó kis heccelésekben, bulikban, vidám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!