Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha csak simán ölelgettek egy lányt, akkor tetszik nektek, vagy csak hülyeségből csináljátok?
Van egy srác, akivel egy osztályba járok, ebbe az évbe jött át egy másik osztályból. Előtte nem ismertem, de jó fej, mivel kevesen vagyunk az osztályban, ezért mindenki mindenkivel jóba van, együtt hülyülünk, beszélgetünk, nem alakultak ki klikkek. Ez a srác pedig néha oda jön hozzám, és megölel, van, hogy naponta többször is, leül mellém, és néha néz is. A gáz az, hogy van barátnője, én őt nem ismerem. Nem is viszonozom az öleléseit, mivel nem akarok kettejük közé állni. Szóval a kérdésem az, hogy ezt miért csinálja? Csak viccből, vagy mert akar tőlem valamit?
Én 19, ő 20
Én nem szoktam lányokat ölelgetni de nem ölelgetnék olyan lányt aki abszolút nem tetszik.
De nem tudom mi járhat más fejében, lehet hogy valaki a ronda lányokkal is tök jól elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!