Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Házasságok nagy része miért akkor megy tönkre ha a gyerekek felnőttek? Miért akkor bolondulnak meg öregségükre a felek? Legyen nő vagy férfi.
Figyelt kérdés
szept. 4. 10:30
1/6 anonim válasza:
Én két opciót látok:
- A kapcsolatot addig is csak a gyerekek tartották össze, miattuk nem akartak előbb válni, de amint a saját lábukra állnak a szülőknek is elvesik ez az összetartó erő.
- Gyerekek miatt kevesebb idejük marad egymásra, "elszoknak" a másiktól, ezért mikor kirepülnek a gyerekek és ketten kellene együtt élni akkor az nem megy.
2/6 anonim válasza:
Mert addig van egy közös szenvedélyük, projektjük. És ha utána nem annyira talának közös dolgot akkor csinálnak mást. szerintem nem gáz.
3/6 anonim válasza:
Mert már csak anyát, apát látnak egymásban és nem nőt meg férfit.
4/6 anonim válasza:
Anyámék pl az érdekeimre hivatkozva maradtak együtt. Az más kérdés, hogy emiatt nekem szr volt az állandó veszekedéseik miatt, de ezzel nyugtatták magukat. Külső szemmel nem is látszódott, hogy nagy a szr. Amikor külön mentek vége, amikor elköltöztem, akkor senki se értette, hogy mégis mitől bolondultak meg és mentek szét. Miközben az a kapcsolat már legkésőbb akkor nem volt kapcsolat, amikor megszülettem. Az 22 évig egy rakás szr volt, kapcsolatnak álcázva.
5/6 anonim válasza:
Nem akkor bolondulnak meg , csak sokan nem szeretnenek a gyerekek karara szetmenni.
6/6 anonim válasza:
Vagy már korábban tönkrement, de úgy vannak, hogy egymaguk nem lennének képesek ellátni/finanszírozni a gyereke(ke)t, így együtt maradnak, aztán ha már megszűnik ez a kényszer, szétmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!