Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új párom folymatosan velem akar lenni és nem enged csak a gyerekekkel. A gyerek az első vagy engedjünk neki?
Az új párom folymatosan velem akar lenni és nem vagy nagyon ritkán enged csak a fiaimmal lenni. (10 és 17 évesek). Ezér a gyerekek már nem kedvelik. Ő azt mondja, hogy NE A GYEREK döntse el azt hogy kivel akar lenni. Mi vagyunk a pár és jöhetnek hozzánk.. Én úgy tudom, hogy ha már csak 2 hetente találkozunk egy hétvégén, akkor hadd döntem el (és a gyerekek is) hogy kivel szeretnének lenni..
Várom a válaszokat! Üdv mindenkinek, Attila
Most csak provokalni akarsz, ugye?
Szerintem elég felnőtt ember vagy ahhoz, hogy ezt magad is el tudd dönteni. Ha annyira szerelmes vagy, hogy emiatt hajlandó vagy háttérbe rakni a gyerekeket, akkor hajrá. Ha zavar téged, hogy beleszól abba, hogy mikor találkozz velük, akkor meg nem egymásnak vagytok teremtve, keressen gyerektelen pasit.
Nekem erről az a véleményem, hogy mindkét oldalnak törekedni kell a kompromisszumra és az arany középutat kell megcélozni.
Ha csak kéthetente egy hétvégét vagytok együtt, akkor jogos, hogy a gyerekeid szeretnének közös programokat csak veled.Amúgy is teljesen jogos.
Amit én viszont furcsállnék ebben a felállásban is az, hogy ha mondjuk teszem azt együtt élsz a nővel, és a gyerekeid kijelentik, hogy csak akkor mennek el hozzád, ha a nő minden alkalommal elmegy addig otthonról, ugye a saját otthonából.Na ez már mondjuk durva lenne azért.
De az teljesen rendben van, hogy ha bármikor is nálad vannak a gyerekek, akkor szeretnének veled programokat csak veled.Mondjuk pár órára egy séta, fagyizás, alkalmanként egy nagyobb program, mondjuk strandolás, ilyesmi.
Ha ez nem kamu, akkor kedves Attila rakd ki ezt a nőt, mert a gyerekeid meg fognak utálni miatta!
Mindig a gyerek az első! 5 évig neveltem egyedül a fiam, de senki miatt nem szorítottam volna háttérbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!