Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira bírom az ilyeneket, mint az #5. Mert szerinted a családi adókedvezmény és a családi pótlék nem annak jár, akinél a gyerek van? Nem mellesleg 1 gyerekre ez akig több, mint 20ezer/hó. Egy kamasz pár nap alatt megeszi. Vagy veszel neki két pólót meg 5 pár zoknit, oszt annyi.
Nem váltam, de aki a gyerektartást sajnálja a saját gyerekétől, arról megvan a véleményem. Jó esetben annyit akkor is költesz a gyerekre, ha együtt éltek. Iskolakezdési támogatás szintén a gyereké, már ha kapsz. Én még soha nem kaptam. Pedig 4 gyerekem van, szóval bőven tudom, hogy az augusztus - szeptember több százezerbe fáj.
Tudom, hogy ilyenekkel kár vitatkozni, de mindig felbasz ez a hozzáállás. Mintha a SAJÁT gyereked a válás után fényevővé válna, ki se mozdulna többet a szobájából, nem lenne szüksége semmire. Mintha ez csak arról szólna, hogy lehet kicseszni a volt házastárssal.
Amúgy meg azt tapasztaltam, hogy akik a leghangosabban szidják a gyerekük anyját, azoknak nincs eszük ágában sem lemondani a szabadságról a gyerekükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!