Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos igény volt, hogy a gyerekekkel töltsük a Karácsonyt az ügyeleten?
24-én reggel arra ébredt a feleségem, hogy nagyon fáj a füle. Elvittük ebéd után az ügyeletre. A nagyobb gyerek 7 éves, a kicsi 3. Vártunk vele 2 órát, de a gyerek kezdtek fázni, unatkozni, így 4-kor hazamentünk. 7-kor még visszamentünk vinni a feleségemnek enni-innit vinni, de hazamentünk mert fürödniük kellett és aludni menni. Ajándékot nem bontottunk, normál vacsorát csináltam. 8-kor aludni mentek, a feleségem 10-kor jött haza taxival. Most azt vágja hetek óta a fejemhez, hogy egy normális ember, egy normális férj a felesége mellett maradt volna végig a bajban. Mert másokkal ott volt a párjuk és ő ott ült egyedül. Milyen ember vagyok én? A válást is be akarja adni mert cserbenhagytam és nem tartottam be az eskümet.
Most szerintetek jogos az elvárás, hogy Szenteste 2 kisgyerekkel ott ültünk volna vele 7-8 órán keresztül a hűvös ügyeleti folyosón? Így se volt egyszerű nekem.
Nem, nem volt jogos igény.
Szerintem már az is aranyos, hogy 2 órát maradtatok vele. Nem értem, miért akarta volna kitenni a kicsi gyerekeket annak, hogy ott szobrozzanak.
egy normális ember, egy normális férj a felesége mellett maradt volna végig a bajban.
Normális ember nem ülteti a gyerekeit az ügyeleten még 2 órát sem, nemhogy 8-at. Se karácsonykor, se máskor.
Bolond ez a nő.
Egyáltalán nem. Egyedul kellett volna bemennie taxival is.
A saját gyerekeire nem gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!