Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetek érdekelne arról, hogy szerintetek ,hogyan oldódhatna meg az a probléma a párom és köztem, hogy nem tetszik a külseje már annyira és elhanyagolva érzem magam mert szexuális téren nem vagyok kielégítve?
Másfél éve vagyunk együtt és a szerelem ködében eddig nem tűnt fel, hogy hozzám képest kicsit sem csinos testalkatú , én mindig is nagyon odafigyeltem magamra, vannak elvárásaim a külsőmmel kapcsolatban, amiket nem engedek ő viszont elég lazára veszi hogy kerekedik el. Bár még fiatal a kapcsolatunk nem kellene ez a dolog még természetes legyen, hogy tetszünk egymásnak?
Lehet a probléma az intimitáson keresztül indult el, mivel én többször igényelném az együttlétet de ő fáradtságra fogva 2-3 hetente közeledik egyszer és az az idő is 3-5 percen belül általában le is jár. Fiatal vagyok és úgy érzem, hogy nehezen fogok megbirkózni ezzel , meg probléma az is hogy egy pár hónapja már nem is kezdek tudni vonzó férfiként nézni rá talán emiatt . Én 23 ő 37, az első évben minden rendben volt részemről mert nagyon szerelmes voltam bele, azt hittem ő életem szerelme és nem tűnt fel a korkülönbség sem. Valamiért hiszem hogy továbbra sem zavarna ez ha az intimitás és azon keresztül a vonzalmam nem avult volna el, együtt élünk, jól működünk másképp együtt.
Fiatal 20 srácok között is van olyan akinek napi 1 a jó vagy még kevesebb.
Egy idős pasi lehet hogy sokat tud az ágyban jobban ismeri a női test de nem feltétlenül bírja olyan mennyiségben és minőségben szénné dugni a fiatal csajt mint ahogy azt a nő igényli.
Ennek a kapcsolatnak vége lesz vagy kék tablettát kell szedni a csávónak.
Mesélj, milyen korosztályra tippelsz?
Még csak 23éves vagy, ne egy ilyen emberre pazarold el az életed! Ennek a kapcsolatnak így is úgy is vége lesz!
Tudom hogy nehéz meghozni a döntést, de hidd el hogy felesleges halogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!