Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos igény volt, hogy a gyerekekkel töltsük a Karácsonyt az ügyeleten?

Figyelt kérdés

24-én reggel arra ébredt a feleségem, hogy nagyon fáj a füle. Elvittük ebéd után az ügyeletre. A nagyobb gyerek 7 éves, a kicsi 3. Vártunk vele 2 órát, de a gyerek kezdtek fázni, unatkozni, így 4-kor hazamentünk. 7-kor még visszamentünk vinni a feleségemnek enni-innit vinni, de hazamentünk mert fürödniük kellett és aludni menni. Ajándékot nem bontottunk, normál vacsorát csináltam. 8-kor aludni mentek, a feleségem 10-kor jött haza taxival. Most azt vágja hetek óta a fejemhez, hogy egy normális ember, egy normális férj a felesége mellett maradt volna végig a bajban. Mert másokkal ott volt a párjuk és ő ott ült egyedül. Milyen ember vagyok én? A válást is be akarja adni mert cserbenhagytam és nem tartottam be az eskümet.

Most szerintetek jogos az elvárás, hogy Szenteste 2 kisgyerekkel ott ültünk volna vele 7-8 órán keresztül a hűvös ügyeleti folyosón? Így se volt egyszerű nekem.

jan. 16. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Dobd ki. Az agyával van baj.
jan. 16. 16:28
 12/25 anonim ***** válasza:
53%

Nem akartam belekötni a technikai részébe, de ha már a 8-as is feldobta a témát, akkor mondanék én is 1-2 dolgot.

Először is, nekem az jön le, hogy nem a háziorvosi ügyeleten volt, hanem a sürgősségin a kóházban.

Ügyeleten nem szokás 8 órát várni, nem szokott annyi időbe telni, nagyon maximum 2-3 óra, ha sokan vannak vagy ha épp kiment valakihez kocsival az orvos.

De realisabb az 1-1,5 óra.

Ha az SBO-ról van szó, akkor pedig abuzálta a rendszert, mert a fülfájás nem való oda. Ha ez a helyzet, akkor nem csoda, hogy olyan sok időbe telt, mivel hátra sorolták.

Oda szívrohammal, vérrögökkel, agyi történésekkel, sokkos állapotokkal, hasi katasztrófákkal, légzési nehézségekkel, veszélyes kiszáradással, és ezekhez hasonló kaliberű dolgokkal visznek be embereket, ilyenekre van.

jan. 16. 16:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg melyik kórház az, ahol az ambulancián várakozni nagycsaládos program? Pár hete a férjemet kísértem és engem be se engedtek, külön váró volt másik épületben a kísérőknek.
jan. 16. 16:31
 14/25 anonim ***** válasza:
96%

Nem normális.

Vagy bolond a feleséged, vagy ez az egész csak egy ürügy, játszmázik veled, ill. az elválásra is csak ürügy.

Én nem kepesztenék, megmondanám neki, hogy ha el akar azért válni, mert nem vártál a gyerekekkel 8 órán át rá, tessék, váljon el, ha nem akar, akkor hallgasson, mert ha így folytatja, te nyújtod be a válókeresetet.

Azt hiszem, meg lesz szeppenve egy kicsit, talán még pár percig duzzog, de ha arról sem veszel tudomást, akkor túllép rajta, és talán normális lesz. Lehet, hogy most esik le, hogy nem körülötte forog a világ. Viszont ha nárci stb. akkor jobb is megszabadulni tőle. Az összes nárcit, egy szigetre kéne pakolni, cseszegessék egymást, egyikért se lenne kár.

jan. 16. 16:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Örüljön, hogy addig ott maradtatok, vagyis maradhattatok. Mert bizony sok helyen nem tartózkodhat ilyen kicsi (csak ha neki van baja természetesen). Van gyerekem, kerültem már olyan helyzetbe, hogy sürfősségire kellett vinni, eszembe sem jutott, hogy a gyerek ott várjon (vinnünk kellett magunkkal, a nagyik messze én meg allergiás vagyok (darázscsípés), epipen és spuri a kórházba, mert kocsival gyorsan beérünk). Bekísért, ott "átvett" a nővér ők meg mentek haza). Felnőtt ember vagyok, nem kell díszkíséret az orvoshoz, pedig nem kis fülfájás miatt vitt be, hanem anafilaxiás allergia miatt.
jan. 16. 16:36
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk a kisvárosban megszüntették a háziorvosi ügyeleti rendszert és a szomszédos nagyobb városba kell bemenni sbo-ra. HÉtvégi fülfájással is sajnos. Hiába abuzálás, nem várhat nyilván hétfőig. És ott bizony lehet várni 8 órát.
jan. 16. 16:40
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom a technikai részleteket de oda irányították a feleségemet. Azért is húzódott el mert sok ember mentővel hoztak be, illetve az orvosnak kétszer is műteni kellett mennie. Plusz sokakat elé vettek mert nagyobb volt a bajuk.
jan. 16. 16:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekmentesként mondom, nem vérmamiként, hogy ezt vállalta, amikor gyereket szült. Ha nem lenne gyerek, evidens lenne, hogy vele maradsz (szerintem), így meg evidens, hogy nem.
jan. 16. 17:29
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hátööö...nekem is fájt a fülem irgalmatlanul, de lementem a patikába és kértem rá valamit meg szedtem gyógyszert amit adtak rá.

A rossebb rohadna 6-8 órákat az ügyeleten, ahol nem mellesleg lószart sem csinálnak vele.

Szóval már itt látszik, hogy nem 100-as. A többi meg a no komment kategória. Menekülj!

jan. 16. 21:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Téged nem sajnállak igazán, mert saját döntésből vagy vele, idd meg hát a levét, viszont a gyerekeket nagyon sajnálom, ők tényleg semmit nem tehetnek.
jan. 16. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!