Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csak a hitel és/vagy gyerekek miatt vannak együtt! Milyen az élet így?
Ne provokáld már itt a jónépet.
Ez különösen sértő ebben az országban, ahol a család támogatás kimerült pár 10 milliós hitelben, mint segítség...
Pár év és ez lesz az alap család felállás...DE legalább többen leszünk.
2. Ez az átlag.
3. A kapitalizmus ilyen. Én semmiféle állami támogatást nem látom jónak. Sőt, az adómból senkit se támogassanak, mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Gyerekvállalás? Ha van pénze rá a párocskának akkor hajrá. Megélhetési gyerekgyártás vakvágány társadalmilag.
A lakás ára annyi amennyi, diszkriminatív ha azért kap valaki támogatást mert gyereket vállal. Nekem is van még mielőtt az lenne a gond hogy bántanám a gyerekeseket.
4. Nem is a te gondolkodású embereknek lett ez kitalálva (egyébként helyes felfogás)
Szm nem lesz vakvágány,leghosszabb esetben is gyarapodik a bank,itt a darabszámon van a hangsúly az meg jönni fog,mindegy milyen körülmények között nőnek fel.
Nem rossz, a szerelem idővel úgyis elmúlik és lehetne 2 évente kergetni az újat és mindent nulláról kezdeni. Az aztán kinek lenne jó?
DE ahol konkrétan utàljàk egymást ott nem menne ez, csak ahol ellaposodott a dolog szerintem ….
Meg vannak a pro és kontra.
Jobban éreznèm magam ha egyedül lennék alberletben a gyerekkel és szó szerint 100% ban minden rám hárulna? Ha erre igen a válasz akkor lehet lépni….
De akkorsem mindig jó, barátnőm jómódúbb van lakása anyagilag nincs gondja de öli a magány ès mèg fizetős segítséget sem nagyon kap a gyereke mellè ha pl beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!