Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy a páromat nem szeretném még bemutatni a gyerekeknek? (3 és 5 évesek) Mennyi idő után lenne ideális?
Én már találkoztam az ő gyerekeivel, mivel nagyobbak és egyedül neveli őket, így mikor nála vagyunk néha összefutok velük.
Én viszont nehéz váláson vagyok túl, és első pillanattol kezdve attol rettegek hogy lesz egy társam akit megszeretnek ők is, és ha netan szakítunk akkor kiszakadnak az ő életükből is. Normális hogy ezen feszengek?
A gyerekeket nagyon szereti ő is, biztos hamar összebarátkoznának, de fogalmam sincs mikor lesz az az idő amikor nem arra fogok gondolni, hogy csak nehogy a gyerekeknek rossz legyen. 4 hónapja vagyunk együtt jelenleg.
Szerintem egy kicsit túlparázod a dolgot, ami azért nem jó, mert ezt megérzi a gyerek, és ő is feszengeni fog.
A gyerekednek nem úgy kell bemutatni, hogy az új apuka, hanem hogy a barátod. Ha szakítanátok, akkor az ő nyelvén beszélsz, hogy néha a barátságok is véget érhetnek.
Viszont ha túl sokáig húzod a dolgot, akkor az lesz a para, hogy nem bízol a kapcsolatban, vagy a párodban, vagy magadban, vagy mindháromban, és egyik sem jó. Az ilyesmiből könnyen "önbeteljesítő jóslat" lehet, amit nem biztos, hogy szeretnél.
Feltételezem, a bemutatás, néhány közös program ideje jön most, nem az összeköltözés.
Nem igy kell bemutatni mint az uj apjukat.
Hanem anya moszani barátja ki tudja meddig. Nem kell kötődni.
Amikor stabilnak érzed. És tényleg ne ugy mutasd be hogy az uj apuka, hanem hogy "Szombaton elmegyünk 》ide meg ide《, és jön velünk egy kedves barátom."
Mi is így kezdtük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!