Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változik meg a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg a nő azután, hogy a férfi őszintén kinyilványítja az érzéseit?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik, hogy a nőt szeretni kell.

Nekem nagyon sok olyan tapasztalatom volt, hogy amíg nem mutattam ki nagyon az érzéseimet a nő vonzódott vagy alakult a dolog. Miután őszintén elmondom nekik, hogy mit érzek az összes nő megtorpan, megijed és már érzem rajtuk a 180 fokos fordulatot, hogy inkább már nem akarják ezt a kapcsolatot.

Egy fajta pánikolás.

Amíg nem mutatom ki addig akarnak szexet, addig vonzódnak.

Mit lehet ezzel az anomáliával kezdeni?

Szeresd a nőt, de ne mutasd ki nagyon neki, de azért értsd meg, hallgasd meg.Ugyanakkor azért legyél vagány és férfi.

Ha kimutatás, hogy bízhat bennem és hosszútávra tervezek akkor utána egyből nem leszek érdekes.

Vannak barátaim akik ugyan erről számoltak be.

#gondolkodás #fordulat #mellébeszélés #kiszámíthatatlanság #Húzom az agyad, de ha meggondolom magamat akkor fogadd el..
szept. 10. 13:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az előző barátnőm tipikusan ilyen volt. Az első párkapcsolata 5 évig tartott, és amit mesélt róla, lejött, hogy az exe nem foglalkozott vele különösebben, elvoltak 5 évig, szerették egymást, de nem mutatta ki a férfi az érzéseit, nem volt nyálcsorgatós, szerelmet valló típus. Aztán jöttem én, első látásra szerelem, ajándékok, szerelmet vallottam, rózsa, folyamatosan a nyomában járás, a legnagyobb hóban mentem hozzá, kerestem. De ő nem keresett, mondta, hogy szeret, de nem ragaszkodik annyira, mint én. Aztán kidobtam pár hónapra a családom, munkatársak, barátok véleményére adva(azóta sem bánom). 2 hónapra rá összejött munkatársammal, aki egy link alkoholista motoros srác, egyáltalán nem foglalkozik a nőjével, de visszahallottam, hogy nagyon szereti a gyereket mégis.

Egyedül vagyok azóta is, és teljesen jó így. :D

szept. 12. 19:52
 22/26 anonim ***** válasza:

21

Jaj de gáz:(

szept. 12. 20:35
 23/26 anonim ***** válasza:
21-es vagyok, azt azért tudni kell, hogy amíg együtt voltunk, ő írogatott ennek-annak, karácsonykor nem akarta, hogy együtt legyünk, nem akart kirándulni, aztán elmúlt a köd, és rájöttem, nem pazarolok energiát rá. Én 35 voltam, ő 24. Neki semmije nem volt, nekem mindenem. Autó, lakás, pénz, bár nem ez a fontos, de azért leírtam.
szept. 12. 20:39
 24/26 A kérdező kommentje:

23#

Köszi, hogy leírtad a sztoridat.

szept. 13. 11:26
 25/26 anonim ***** válasza:

23

Akkor jobb is, hogy végeszakadt a történetnek! :S

szept. 13. 17:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem változik meg a nő. Lesznek dolgok amiket a pasi magába beszél, félreért. Nem kérdez, levon egy kövekztetést. Rossz teóriát gyárt.
szept. 13. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!