Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfi,akinek a párja extrém túlsúlyos,milyen vele élni,hogyan viseli,hogy nehezen mozog,nehezen megy neki minden?
Van az a műsor TLC-n és HBO-n "Élet 250 kg felett" .
Sokat megtudhatsz belőle az életükről. Láttam benne olyat aki direkt eteti ennyire a párját mert az "jön" be neki.
Szeretem ezt a műsort és szerintem a legtöbb családban teher ez a helyzet.
Hát nem hétköznapi méret.
De miért akarsz 200 kilós önellátásra teljesen alkalmatlan nőt? Én is szoktam nézni a TLC műsorait, nem hiszem el, hogy bárkinek bármire kell ez.
140 kg-os partnerem volt tartósan. Mindent el tudott intézni, semmivel nem volt gondja.
Ha 200 körüli csajra gerjedsz, akkor vállald is a velejáróját. Már nem egyszer találkoztam a kérdéseiddel. Csak fejben éled meg a vágyadat, de élőben szerintem nem bírnál egy ilyen csajjal.
Amúgy #5-ös kutyapózban simán dugható 120-140 kilós csaj is csak mondom.
Bár extrém túlsúly kategória, de a barátnőm 110 kg körül van, viszonylag alacsony. Főleg a hasa nagy, és a mellei (szerencsére). Nekem kifejezetten bejön, a szex isteni, a mindennapokban nem mondanám, hogy bármi problémát jelentene a súlya. De azért így pár év együttélés után hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen kompromisszummentes minden. Van pár dolog, ami picit zavaró, de együttlehet élni vele. Pl:
-ha le kell ugrani valamiért a párszáz méterre lévő kisboltba, mindig én kell menjek. Nem okoz gondot a séta, vagy ilyesmi, de visszafele van egy enyhe emelkedő, és alig bírja megmászni
-lépcsőzés is komoly gond. Egy emelet még elmegy, de ha többet kell mászni, többször is megkell álljon pihenni. Múltkor elkellett menjünk egy haverhoz, akinek a negyediken van lakása, de lift nincs, előre kellett menjek vizet kérni, amíg ő megállt pihenni
-van egy ismerősi, haveri kör, akikkel néha ellehetne menni túrázni. Én kifejezetten szeretek túrázni, de nála sajnos ez kizárt, a sétát bírja, de nem túl hosszason, a mászás kizárt
-ruhaválasztás minden esemény előtt problémás (esküvők, egyéb elegáns események).
-nehézkes, lassú a mozgása, és azért többet kell pihenjen, mint egy átlag ember. Nem zavar, de néha picit hátráltató tényező tud lenni.
Az ilyen extrém elhízott emberek nem büdösek?
Én ismertem egy 200 kg körüli férfit, ő rohadt büdös volt, bár nem is fürdött sosem.
Gondolom nehezére esett volna már a mosakodás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!