Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változik meg a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg a nő azután, hogy a férfi őszintén kinyilványítja az érzéseit?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik, hogy a nőt szeretni kell.

Nekem nagyon sok olyan tapasztalatom volt, hogy amíg nem mutattam ki nagyon az érzéseimet a nő vonzódott vagy alakult a dolog. Miután őszintén elmondom nekik, hogy mit érzek az összes nő megtorpan, megijed és már érzem rajtuk a 180 fokos fordulatot, hogy inkább már nem akarják ezt a kapcsolatot.

Egy fajta pánikolás.

Amíg nem mutatom ki addig akarnak szexet, addig vonzódnak.

Mit lehet ezzel az anomáliával kezdeni?

Szeresd a nőt, de ne mutasd ki nagyon neki, de azért értsd meg, hallgasd meg.Ugyanakkor azért legyél vagány és férfi.

Ha kimutatás, hogy bízhat bennem és hosszútávra tervezek akkor utána egyből nem leszek érdekes.

Vannak barátaim akik ugyan erről számoltak be.

#gondolkodás #fordulat #mellébeszélés #kiszámíthatatlanság #Húzom az agyad, de ha meggondolom magamat akkor fogadd el..
szept. 10. 13:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%
Labilis & logikátlan... talán megérzik a nőgyűlöletet.
szept. 10. 14:49
 12/26 A kérdező kommentje:

10

Miért nem írják ki a homlokukra, hogy sérültek?

Hidd el nagyon sok időt megspórolhatnának nekem.

szept. 10. 14:57
 13/26 A kérdező kommentje:

11#

Talán nem azt akarod nekem mondani, hogy nincsenek ilyen nők?

Manapság, ha egy férfi jogos kritikát fogalmaz meg a nőkkel kapcsolatban akkor a nők azzal védekeznek, hogy nőgyülölő csak ezért mondja ezt.

Okkal nem mondatja?

Egy férfinek lehet igaza a nővel szemben a nő szerint?

szept. 10. 15:00
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem játszmáznak és amikor elérik a célt akkor már meg is unnak. Észre kéne venni, hogy húzzák a fejed vagy csak kellettik magukat a nagy semmire.
szept. 10. 15:20
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak abban az esetben van ha nem a megfelelő férfi vallott nekik szerelmet.
szept. 10. 17:19
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

15.

együtt jártak és a csaj már szerelmet vallott! miről beszélsz iq betyár?

szept. 10. 17:25
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
És dugtatok is már amikor elmondtad? Először meg kell fektetni a nőt akkor kezd ragaszkodni, persze feltéve, hogy a szeretkezés nem egy rossz álom volt számára. És ezeket pár hét után, hogy nem érdekel más, csak rá gondolsz stb tényleg hanyagold amíg nem fordul komolyra a kapcsolat.. A nőknek, még ha mást is mondanak, de kell egy bizonyos fokú bizonytalanság, egy olyan férfit akarnak megszerezni akinek más "lehetőségei" is vannak.. Ha azt érzi a nő, hogy ő az egyetlen biztos pont az életedben akkor régen rossz.. Ezt majd akkor éreztesd vele ha már szilárd a kapcsolat és nem pár hét vagy 3 hónap után.. És mindenképp vidd ágyba ha azt akarod, hogy ő komolyan gondolkodjon rólad, persze ott mint írtam azért kell nyújtani valami minimumot legalább.
szept. 10. 19:20
 18/26 A kérdező kommentje:

17es

Igazad lehet. Mikor más lányok is a képben voltak akkor volt odáig a legjobban. Még mindig nem 3 hét után mondtam neki, hogy szerelmes vagyok és nem dugtam meg mert nem volt hol.

szept. 11. 15:25
 19/26 anonim ***** válasza:

Hát fura... Lehet túl hamar mondod el az érzéseidet, vagy túl erőseket mondasz a körülményekhez képest. Csak erre tudok gondolni, ha már többször is előfordult ez.

Lehet egyszerűen csak meg kell várni, akivel ugyanazt érzitek mindketten...

szept. 12. 17:19
 20/26 anonim ***** válasza:
47%

17

Nőként egyetértek vele. Persze a dgás kicsit erős szó erre... De igen, ez is fontos, hogy nagy bevallások előtt legyen azért ilyen tapasztalat is. Persze addig is lehet jelezni, hogy komolyabban érdekel téged a személye.

szept. 12. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!