Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnátok, ha a társatok a munkahelyi stressz és
toxikus környezet miatt otthagyná a jólfizető
állását, és pár hónapot pihenéssel töltene?
Figyelt kérdés
A stressznek és a toxikus környezetnek már fizikai tünetei is vannak. (Alváshiány, gyomorfájdalmak stb.)
Mondjuk van 5+ millió forint megtakarítása, szóval nem kell egyből a híd alá mennie. Pár hónapig pihenne, regenerálódna, önképzéssel foglalkozna, mielőtt keres egy új állást. Ami lehet, hogy kevesebbet hoz a konyhára.
#6 Ezerszer is leadnék az életszínvonalamból - nem is kell sokat, hisz én is keresek, de sokat is leadnék -, ha látnám a Kedvesemet tönkremenni...
#3 és #5 vagyok
2024. máj. 30. 13:17
12/24 anonim válasza:
Nem csak, hogy tolerálnám, de határozottan bátorítanám. Akármennyire is jól keres, ha egy élhetetlen, ingerült, mindig fáradt, életunt emberrel kell együtt élnem, az nekem sem jó. Inkább legyen boldog, kiegyensúlyozott, elérhető érzelmileg és fizikailag is kicsit alacsonyabb életszínvonalért cserébe, minthogy 50 évesen elvigye a szívroham a sok stressztől.
2024. máj. 30. 13:56
13/24 anonim válasza:
Mindenképpen igen. Egy csapat vagyunk!
Mit ér a pénz, ha a másik tönkremegy bele? Az életszínvonalam esetleges csökkenését fel tudnám dolgozni, de társam, a szerelmem leépülését/elvesztését biztosan nem!
Ráadásul nem is kell leadni semmiből, hisz van megtakarítás is. Szóval nem is értem aki azt írta gebedjen bele a sz@rba az ember. Miért kéne? Max azért, mert meg megenne a fene az irigységtől, hogy neked dolgoznod kell, neki meg nem. Igazán jó társ lehetsz, támogató és önzetlenül szerető
2024. máj. 30. 14:44
14/24 anonim válasza:
Persze. Szerintem HA van lehetőség megtenni akkor jobb így munkahelyet váltani.
2024. máj. 30. 14:56
15/24 anonim válasza:
Majd fél évig nem kell emiatt a valagán ülnie, de 1-2 hónap szusszannó oké, ha tudom, hogy könnyen kap állást. Én nem engedhetnem ezt meg magamnak, mert nincs versenyképes szakmám, se fizetésem. Ha eltapsoljuk az 5 millát, utána nem tudnám a fizetésemből őt is eltartani.
2024. máj. 30. 15:07
16/24 anonim válasza:
#15 Fél év alatt nem kell eltapsolni 5 milliót. Te is keresel, meg ott az 5 millió, amiből mondjuk felhasználtok 2 millát 6 hónap alatt, de szerintem sokat is mondtam.
2024. máj. 30. 15:30
17/24 anonim válasza:
Szerintem 3 hónapál több idő ehhez nem kell, pont annyi ideig folyósítják az álláskeresési járadekot is.3 hónap bőven elég, hogy kipihenje magát és új munkát keressen.
2024. máj. 30. 16:19
18/24 anonim válasza:
#16 Olvasd el mit írt.Nem tudná eltartani a fizetéséből.
2024. máj. 30. 16:21
19/24 anonim válasza:
#16 vagyok. oh, bocs, nem tudom, honnan vettem a 6 hónapot... pár hónapot írt a kérdező, az lehet 3 is... annyi meg még inkább belefér...
2024. máj. 30. 16:22
20/24 anonim válasza:
Amihez több hónapos pihenő kell, ahhoz orvos is kell. Akkor támogatnám, ha hajlandó szakembertől segítséget kérni és aktív pihenéssel tölti az ideje nagy részét, mert attól gyógyul. Nem a tv előtt heverészéstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!