Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az oka környezetetekben, hogy az anyuka egyedülálló lett?
Amikor a gyerek kicsi, akkor általában nincs idejük egymásra a pároknak. A nő nem akar szexet, mert a gyerekkel van elfoglalva, a férfi meg sokszor nem akar segíteni a gyereknevelésben, nem ezt a mintát látta otthon. Ő dolgozik, fáradt, azt hiszi, hogy a nőnek meg olyan nagyon egyszerű otthon a gyerekkel. Emiatt sokat veszekednek.
Sok férfi ilyenkor a könnyebbik utat választja, és inkább kilép a kapcsolatból. A gyerek 3 éves kora alatt van a legtöbb válás, állítólag.
Én azt láttam, hogy a férfi nem érezte a magáénak a gyerek körüli felelősséget. Játszott húsz percet a gyerekkel esténként és ezzel úgy érezte, hogy ki is pipálta az apai teendőket. A nő meg kb megszűnt nőnek lenni. Az a kategória, amikor a gyertyafényes vacsora közben is arról beszélnek, hogy milyen színűt fosott a gyerek.
Nem csoda, hogy szétmentek.
35 éves vagyok, a velem egykorú ismerőseim, akik huszonévesen házasodtak, azoknak mára durván a fele elvált. Évről évre növekszik a szám.
Azok, akik még 30 felett sem házasodtak meg, őrjöngve zokogtak nekem, hogy nekik ez még nem jött össze, és hogy már ez is meg az is házas, és van aki, már a 2. gyereket szüli, hivatkozva a mostani elváltakra.
Sokuk bepánikolva 29 évesen az utolsó idiótával is összejött csak hogy végre "elkeljen".
Okokat nem tudok, amint összejött a komolyabb férjjelölt, aztán meg pláne a gyerek, úgy szűnt meg a kapcsolattartás is. Egyet tudok, facebookon azért jól mutatott a kirakat élete mindegyiknek.
Ma már inkább csak az egykori közös lakás eladó hirdetését osztogatják.
Egy kivételével mindenhol a férj lépett félre. A maradék egy pár esetében a férfi egyre többet ivott és el is kezdte verni a feleséget.
Nem, nem Borsod. Mérnök, orvos, és ügyvéd is van köztük.
Hálásan köszönöm a válaszokat!
Igazából kérdésem költői volt - pontosan ezekre a történetekre számítottam. Megerősítettetük, hogy minden esetben a nő döntött rosszul, olyat képzelt a pasiba, ami nem volt benne.
Ezek után boldogan döglöm meg egyedül, tudván, hogy nem csaltam volna meg a nőt, nem ittam volna, nem hagytam volna el a gyereket - de nem kellettem a nőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!