Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldjam meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg a párommal a kapcsolatunkat ha egy másik nő el akarja venni?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszura nyúlik a tortenetünk. Nagyon rég mi randiztunk de akkor nem éreztem a szikrát ezert nem lett több. Ezután kb fél évre meg tudtam hogy egy másik lánnyal kezdett kavarni. Akkor ébredt fel bennem valami hogy nekem ő kell. El tudtam érni hogy ne találkozgasson a lánnyal de ez csak két hétig tartott utána megmondta hogy neki a másik lány kell!

Össze is jöttek de egy év után a lánynak el kellett költöznie ápolni egy csalàdtagját! Szakítottak, így újra megkerestem a páromat es össze tudtam vele jönni! Sokszor fel hoztam neki az eljegyzesr es a házassàgot, szerettem volna fiatalon feleség és anya lenni. Végül elvett, szerintem harmonikus és boldog a kapcsolatunk, tökéletes minden. Teltek az évek, és most a semmiből előhozta hogy ő el akar válni! Nem hittem el le rökönyödtem kérdeztem es végül beismerte hogy az a lány vissza költözött és rá jött hogy vannak még érzesei és vele akar találkozni!

Azt hittem elàjulok, végül sírtam es megmondom őszinten kiborultam őrjöngtem

Legszivesebben azt a lányt meg keresném mert biztos adta a lovat a párom alá!

Gyűlölöm őt! A páromnak meg hiába könyörgök sírva azóta is, egyre hidegebb velem

Mit csináljak?? Kérjek ne legyetek velem durvák mert mar ki vagyok kèszülve

ma 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled.Hagyd elmenni,sose szeretett.
ma 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából te szedted el a másik lánytól, kihasználva hogy beteg családtagot ápol. Szóval ez igazából a karma, bármennyire is fáj. Tanulj belőle és lépj tovább.
ma 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag te is 2 hétre elvetted őt a mádik nőtől, aki ha nem költözik el családápolásra, akkor mai napig a te párod párja lenne. Te csak sajnos búfelejtő voltál és ló helyett szamár. Egy házassághoz 2 ember kell. Ha ő el akar válni, akkor el fogtok válni és ő majd a szerelmének csinál gyereket.
ma 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, mindjárt megsajnállak, te manipulatív féreg :D Így jártál, legközelebb talán meggondolod mielőtt belepofátlankodsz valaki más kapcsolatába.
ma 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Csak röhögni lehet rajtad, olyan szánalmas vagy és ostoba.
ma 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A filmekben is sokszor látni olyan szitukat, hogy a nő minden áron kapaszkodik a pasiba, hogy vele legyen, de ez sosem működik, mert ez így csak kényszer és erőltetés.
ma 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Fagyi visszanyal.
ma 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!