Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom bevallotta, egy másik nő "megérintette a lelkét". Szerintetek ez mit jelent?
Férjem inkább visszahúzódó, de nagyon jószívű, kedves ember. 47 éves, én 45,szóval már nem annyira fiatalok. Nem az a nőcsábász típus.
Az utóbbi időben kicsit eltávolodtunk egymástól, semmi veszekedés nem volt, beszélgettünk de mégis olyan semmilyen lett a kapcsolatunk. Mindketten elvoltunk a saját világunkban.
Egy éve van egy új munkatársa, egy 35 éves nő. Néha említette, hogy sokat beszélgetnek és a nővel sok dolgot ugyanúgy látnak, sok a hasonlóság. Nem foglalkoztam vele különösebben.. Aztán tegnap nagyon szótlan volt a férjem, majd mikor rákérdeztem elmondta, hogy a nőt két napja elütötte egy autó biciklizés közben. Nem lett komoly sérülése de ő nagyon megijedt. Majd azt mondta, rájött hogy nagyon megkedvelte a nőt, ne értsem félre nem ágyba akarja vinni, inkább a lelkét érintette meg. Azt is mondta, hogy ő sose csalt meg, de megérti ha át akarom gondolni a dolgokat.
Most sem veszekedtünk, kicsit kerüljük egymást. Nekem folyamatosan ezen jár az eszem, főleg ez a mondat, hogy megérintette a lelkét. Ilyet nekem sose mondott.
Ti hogyan reagálnátok erre?
"Lelkem a napon pihen
Hogy a fűben melegedjen
Ráfér ez a meleg,
Mert eddig, csak jeget érzett"
Énekelhetné a barátod. De lehet ez csak egy eufémizmus a részéről a "spontán orgazmus"-ra.
Megkedvelhette úgy is mint barátot! Az egyébként nagyon becsülendő hogy ennyire őszinte volt!
Én a helyedben ezért nem haragudnék.
"Azt is mondta, hogy ő sose csalt meg, de megérti ha át akarom gondolni a dolgokat."
Érzelmi téren már megcsalt és azért mondta, hogy megérti, hogy át akarod gondolni a házasságot, mert azt szeretné valójában, hogy kitedd és ő fizikailag is félrelépjen, vagy már rég túl van azon is!
Biztos volt egy mondata amivel ráhibázott valamire a nö. Amit nem mondott de tudta rola a nő.
Ilyenkor hiszik a pasik azt hogy a lelkükbe lát vki és megérinti.
En olyanokra szoktam inkább ráhibázni, amitől köpnyi nyelni se tudnak. Mikor leleplezem a manupulációjukat.
Gyakorta a blöffök is bejönnek.
Ne haragudj, de szerintem érthetően elmondta az érzéseit. Nem egy névtelen fórumon kellene ezt megkérdezni, hanem tőle, esetleg egy bizalmas moderátor vagy szakember bevonásával.
Egyébiránt én úgy veszem ki a leírtakból, hogy tisztelt téged, de a másik nő fontos lett számára. Össze van zavarodva és nem igazán tudja magában rendezni ezt érzelmileg. Persze simán lehet, csak túlgondolja a dolgokat.
Mondjuk ez egy lehetőség is arra, hogy átgondold a kapcsolatodat, és megpróbáld megújítani, új célt adni és újra felfedezni a másikat. A napi rutinban elkophatnak az érzések.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!