Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenétek keseredve ha ezt a döntést hozná?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel össze költözést terveztük meg közös jövőt aztán neki jött egy lehetőség külföldről es most úgy döntött akkor oda költözik Írországba. Nekem nagyon rosszul esik hogy neki ez fontosabb mint a mi kapcsolatunk közös jövőnk. Erre azt mondta gunyosan csak drámázok meg miért nem megyek utána. Mintha nem tudná és értenè hogy több okból sem tudom feladni az itteni életemet, és van egy stabil állásom is itt.
Realizálnám, hogy erről a balfaszról is többet hittem, de ugyanolyan önző szemét, mint a többi.
tegnap 23:56
2/15 anonim válasza:
Hát el, de megérteném. Mindenkinek a saját élete a legfontosabb. Ha te ide vagy ennyire kötve az országba, ő meg menne, akkor a céljaitok és a boldogságotok már nem fér meg egymás mellett. Sőt, kifejezetten gátolná egyikőtöké a másikét. Lehet ezért is váltott hidegbe és cinikusba, így akarja megkönnyíteni a szakítást. Mert a mostani helyzet alapján elkerülhetetlennek tűnik.
3/15 anonim válasza:
Igen, el lennék keseredve. Ezek szerint nem te vagy a fontosabb neki.
4/15 anonim válasza:
Ez dettó ugyanaz, mint a legyen vagy ne legyen gyerek. Nincs köztes állapot, ha eltérő vélemény, az egyik fél szívni és sérülni fog. Az ilyen témákban nem igazán lehet jó kompromisszumot hozni. Szóval végső soron a lakhely és a jövőtök elképzelése, ez vitte zátonyra a kapcsolatotokat.
tegnap 23:58
5/15 anonim válasza:
Fellélegeznék, és sok szerencsét kívánnék neki.
Többet már nem is szeretném látni.
tegnap 23:59
6/15 A kérdező kommentje:
Jó de ő soha nem mondta ezt akarja, hogy többezer kilométerre költözzön. Ha ezt tudom az elején akkor nem tervezek közös jövőt vele. Azt sem tudtam ilyen tervei vannak és akkor sem mondta mondta mikor már az összeköltözésről beszélgettünk, pedig ez komoly téma.
ma 00:04
7/15 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt?
Korábban soha nem merült fel a részéről a külföldi munkavállalás gondolata?
Most egyszer csak kész tények elé állított, hogy ő költözik Írországba?
Te stabilnak érezted eddig a kapcsolatotokat, és mostanáig biztos voltál benne, hogy van közös jövőképetek?
ma 00:08
8/15 anonim válasza:
6
Bocs, most láttam, hogy amíg gépeltem a kérdéseimet, már válaszoltál is egy részére.
ma 00:10
9/15 anonim válasza:
Hát akkor sajna nem volt őszinte veled, meg nem is volt benne teljes szívvel a kapcsolatban úgy, mint te. Akkor a hideg, cinikus stílus is ebből származhatott. Nem fair ilyen kiskapukat nyitva hagyni, és a másikat nem avatni be. Most így derült égből a villámcsapás. De így ennek tudatában meg talán jobb is ha vége, mert ha ő ilyen emberileg, akkor jobb is hogy nem lett közös életetek.
ma 00:10
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó egy éve vagyunk együtt és kész tények elé lettem állitva igen. Ahogy már irtam nekem soha nem mondott ilyet hogy ő többezer kilométerre akar költözni külföldre. Nem volt semmi gond a kapcsolattal nem volt ennek az egésznek semmi jele, előjele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!