Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél fordult már elő, hogy a párotok családja ellenetek hangolta a párotokat?
Mostanában sokszor megy barátnőm a családjához, de én még nem hevertem ki, hogy tavaly életem legnehezebb helyzetében ellenem hangolták barátnőmet, ezt nem csak én látom így, barátnőm is elismerte, hogy ez történt.
Emiatt a bennem lévő tüske miatt az utóbbi egy évben nagyon minimálisra csökkentettem a kapcsolatot barátnőm családjával, de mivel sokszor jár barátnőm haza, így már kicsit úgy érzem, mintha távkapcsolatban élnénk.
Fordult már valakivel ilyesmi elő?
Szia!
Én nekem sajnos két éve kell azt elviselnem,hogy a párom szülei utálnak engem.(nem tettem soha semmi rosszat )
Szóval kellemetlen nagyon ez nekem,főleg amikor látom őket.
Fiatalabb koromban 2szer is. Az egyik lánnyal 75%ban együtt 25%ban külön éltünk. (Főiskola)
Én házasságot babát szerettem volna 3 év után, anyukája(egyedűl nevelte őt és húgát) szerint egy nő 2-3 diploma msc 2-3 nyelvvizsga után szűlhet. Én pedig csak kolonc lettem volna ebben....igazi egyetemi ribi lett a lány.....
Második eset. Exem anyuka volt kislánya 4éves. Két lehetőség volt,amiért anyukája ellenem hangolta. Vagy levette,hogy nem fog tudni a lány egyszerűen bepalizni. Bár a kislányt is szerettem, anyagilag támogattam. Anyós egy alkesz vénaszzony volt.
Másik lehetőség, visszavárta a gyerek apját,aki 4év alatt 3 hónapot látta.
Hány éve vagytok együtt?
Hány évesek vagytok?
Ha több éve vagytok rossz hírem van, a csaj a családját választotta.
Én rászólnék a családomra ilyenkor, hogy vagy jó pofát vágnak a csávómhoz, vagy legalább tolerálják, vagy innentől kezdve 1-2 ünnepen felül látni se kell egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!