Mit tennétek, ha anyósotok teljesen ellenetek hangolná a párotokat? Szeret titeket, de voltak köztetek mostanában viták (elég sok) az anyós utál a párod hazaköltözött és most mindent ki akar deríteni rólad, hogy mégjobban elásson.
Szerinte elvettem a fiát, ezért utál, illetve hasonló a temperamintumonuk. Intézkedünk,jövünk megyünk. A párom ügyeit ő intézte addig amíg én nem voltam...A párom szakított velem..3 nap múlva meggondolta magát azt mondta szeret, nem tud nélkülem élni. Ekkor kérdeztem,h anyósnak mondta azt mondta igen, rábízza adöntést, csak ne készüljön ki..
Erre én mondtam,h sajnálom,h így érzi anyós megpróbálok kettesben leülni beszélni vele, erre azt mondta, hogy nem akar velem beszélni, mert én mindig kiforgatom minden szavát és csak a rosszat látom, ami nem teljesen igaz. De amikor a testvére a páromnak csinál valami baromságot akkor lehordja mindennek..mi meg próbáltuk ésszerűen élni az életünket és abba is bele akart szólni. Hozzáteszem nem fogadta el párom testvérének a párját a mai napig, pedig 10 éve együtt vannak...
Sajnos ua. helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy mi újra összejöttünk, messzire költöztünk, összeházasodtunk, gyerekünk van.
Nem tudtam azóta se normális kapcsolatot kialakítani anyóskámmal.Elvettem a kisfiát, és most odáig vetemedtem, hogy nem úgy nevelem az unokát, ahogy elvárja.Ha most szakítottatok, vagy esetleg el tudod engedni a srácot, akkor inkább tedd meg,mert meg fogja keseríteni az életed.Ha nagyon kell a srác, nyelj le minden békát, és mosolyogj,más megoldás sztem nincs.párod nem fog megérteni, mert neki csak az anyja.Szóval nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!