Anyós probléma, most mit tegyek?
Sziasztok!
Az a gondom,hogy a párom családja nem akar engem elfogadni legalábbis én ezt érzem.Most jelenleg külföldön lakunk párommal és az édesapja is velünk él.A párom húga is kinn volt,akivel nem ápoltam túl jó viszonyt de úgy mond meg voltunk.Most ő haza ment és otthon van az édesanyjával!
Nos a gondjaim,hogy amikor beszélek vele/velük néha skype-on akkor mindig kérdem mi újság,hogy vannak.De ők szinte soha nem kérdeznek vissza,hogy én hogy vagyok.Nem értem mi lehet a gond velem,talán az hogy a párom családja párom is roma származású én pedig nem.Nem tudom kitalálni.
Dolgozom hat hét napokat egy héten egy műszakba a párommal,rendes 8órában.Szóval az se lehet gond,hogy lehúzzom a fiát mert nem.Hűséges vagyok hozzá,szóval még esetleg az se lehet,hogy azért ilyenek mert megcsalom a fiúkat.Megfőzők majdnem mindennap,meg mosok takarítok.Ja igen azt megszokta mindig kérdezni "anyós" mit főztem,biztos azért mert fél nehogy éhen maradjon a fia meg a férje!nem tudom mit tehetnék,hogy jobb legyen tudom,hogy én vagyok a fiatal,nekem kéne nyitni de mégis hogyan?mikor több ezer km van köztünk?
Amikor haza szoktam menni látógatóba,nála is szoktam lenni egy vagy két napot.olyankor normális de akkor se beszélgetünk ilyen dolgokról.Bár a párom húgával volt egy két vitánk,nem szimpatizáltunk és talán még most se egymással.Arra is gondoltam,már hogy esetleg nem e ő beszélte tele a szülei fejét a hozzám való viszonyulásról!
Páromnak nem akarom mondani,mert már mondtam rengetegszer és nem tesz,nem szól semmit.Én pedig nem merem megkérdezni,mert úgyis az lenne a válasz,hogy nincs velem semmi gond,én láttom rosszul stb.Tegnap haza jöttem a munkahelyről előbb,mert rosszul voltam.és ma nem mentem be dolgozni.mikor megjöttem épp beszéltek "apósóm meg anyósom" skype.on.erre kérdi anyósom na jobban vagy?már nincs semmi bajod? de ezt mind olyan hangnembe ami abszolut nem kedveskedő,sőt inkább kötekedő.nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat.kérlek segítsetek,mi lenne a megoldás?
nem akarom,ha esetleg az ő fiúk lesz valaha a férjem,vagy a gyermekem apja akkor is így álljanak a viszonyunkhoz.hozzá teszem nem 1-2 hónapja vagyunk együtt.közel 2 éve!
mit kell bizonyitanom még?köszönöm előre is,és bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült!
én 20L/ párom 27F
rasszisták, a romák jelentős része rasszista a tapasztalataim szerint.
meg náluk az érzelmek ilyen furán vannak.
én nem pedáloznék ennyit náluk, és ha a párom nem érti meg mi a bajom, nem is maradnék vele.
Nem fognak elfogadni ha fejre állsz akkor sem
Nálunk ugyan ez a szitu csak mi magyarok vagyunk.
De kitehetem én a szivem a lelkem anyósoméknak,akkor sem vagyok jó nekik.Ezért tényleg ne pedálozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!