Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós probléma, most mit tegyek?

Anyós probléma, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom,hogy a párom családja nem akar engem elfogadni legalábbis én ezt érzem.Most jelenleg külföldön lakunk párommal és az édesapja is velünk él.A párom húga is kinn volt,akivel nem ápoltam túl jó viszonyt de úgy mond meg voltunk.Most ő haza ment és otthon van az édesanyjával!

Nos a gondjaim,hogy amikor beszélek vele/velük néha skype-on akkor mindig kérdem mi újság,hogy vannak.De ők szinte soha nem kérdeznek vissza,hogy én hogy vagyok.Nem értem mi lehet a gond velem,talán az hogy a párom családja párom is roma származású én pedig nem.Nem tudom kitalálni.

Dolgozom hat hét napokat egy héten egy műszakba a párommal,rendes 8órában.Szóval az se lehet gond,hogy lehúzzom a fiát mert nem.Hűséges vagyok hozzá,szóval még esetleg az se lehet,hogy azért ilyenek mert megcsalom a fiúkat.Megfőzők majdnem mindennap,meg mosok takarítok.Ja igen azt megszokta mindig kérdezni "anyós" mit főztem,biztos azért mert fél nehogy éhen maradjon a fia meg a férje!nem tudom mit tehetnék,hogy jobb legyen tudom,hogy én vagyok a fiatal,nekem kéne nyitni de mégis hogyan?mikor több ezer km van köztünk?

Amikor haza szoktam menni látógatóba,nála is szoktam lenni egy vagy két napot.olyankor normális de akkor se beszélgetünk ilyen dolgokról.Bár a párom húgával volt egy két vitánk,nem szimpatizáltunk és talán még most se egymással.Arra is gondoltam,már hogy esetleg nem e ő beszélte tele a szülei fejét a hozzám való viszonyulásról!

Páromnak nem akarom mondani,mert már mondtam rengetegszer és nem tesz,nem szól semmit.Én pedig nem merem megkérdezni,mert úgyis az lenne a válasz,hogy nincs velem semmi gond,én láttom rosszul stb.Tegnap haza jöttem a munkahelyről előbb,mert rosszul voltam.és ma nem mentem be dolgozni.mikor megjöttem épp beszéltek "apósóm meg anyósom" skype.on.erre kérdi anyósom na jobban vagy?már nincs semmi bajod? de ezt mind olyan hangnembe ami abszolut nem kedveskedő,sőt inkább kötekedő.nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat.kérlek segítsetek,mi lenne a megoldás?

nem akarom,ha esetleg az ő fiúk lesz valaha a férjem,vagy a gyermekem apja akkor is így álljanak a viszonyunkhoz.hozzá teszem nem 1-2 hónapja vagyunk együtt.közel 2 éve!

mit kell bizonyitanom még?köszönöm előre is,és bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült!

én 20L/ párom 27F

2011. nov. 22. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerű, nem vagy cigány, soha nem fog befogadni. Inkább örülj, nem magyarnak való egy cigány nő sorsa.
2011. nov. 22. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ők a rasszisták? (nem hülyéskedek, közöttük is lehet olyan, hogy a "másfajtát" nem szívleli)
2011. nov. 22. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Hallottam olyat, hogy egy cigányt nehezen fogadott be a magyar család, de miután megismerték, megszerették. A te anyósodéknak is lehetnek ellenérzéseik egy nemcigánnyal szemben, de ha megkedvelteted magad velük, akkor hátha elfogadnak. Éreztesd velük, hogy szereted a párod, az minden anya szívét meglágyítja :)
2011. nov. 22. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Azaz igazság,hogy hiába leszel a párod felesége,szülsz majd neki gyereket,téged mindig kívülállóként kezelnek majd,pontosan azért,mert te magyar vagy...Hidd el,tapasztalatból beszélek,ugyanígy vagyunk mi is,csak mimár házasok vagyunk,és van egy gyerekünk is.....De én azt mondom neked,nem kell velük foglalkozni,célozgatásaikat az egyik füleden be,a másikon ki,ha a hugica továbbra is kötözködik(nálunk dettó9,egyszerűen nézd levegőnek és kész...főleg,ha ilyen messze laktok tőlük,meg az a lényeg,hogy a pároddal szeretitek egymást,mért is törekednél arra,hogy befogadjanak teljesen?Csak felemésztenéd magadat......én is évekig görcsöltem rajta,de már nem érdekel és nyugodtabban is alszok,mert boldog vagyok az én kis családommal:)
2011. nov. 23. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:

rasszisták, a romák jelentős része rasszista a tapasztalataim szerint.

meg náluk az érzelmek ilyen furán vannak.

én nem pedáloznék ennyit náluk, és ha a párom nem érti meg mi a bajom, nem is maradnék vele.

2011. nov. 25. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát hogy őszinte legyek, ebből, amit leírtál, nem derül az ki, hogy nem kedvelnek. Te érzed. Tudod, sokszor a megérzések is csalnak. Tudod mit kéne csinálnod? Meg kellene kérdezni anyóstól, hogy mi a probléma. Ha tényleg nem szimpatizál, simán lehet, hogy tudja, hogy nem vagytok jóban a tesóval és ez nem tetszik neki. De nem írtál semmi konkrétumot, így ez olyan se füle, se farka...
2011. nov. 25. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
A helyedben a büdös életben nem jöttem volna össze egy cigány pasival! Megérdemled a sorsod! Utálják a magyarokat, a magyar csak arra jó nekik, hogy lehúzzák, kirabolják és átverjék ott, ahol tudják! És a gyerekeiket már kiskoruk óta erre nevelik! Egy cigány mondta ezt, aki az egyik legjobb barátom volt, de ilyen dolgok miatt megszakadt a kapcsolatunk!
2011. nov. 25. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem fognak elfogadni ha fejre állsz akkor sem

Nálunk ugyan ez a szitu csak mi magyarok vagyunk.

De kitehetem én a szivem a lelkem anyósoméknak,akkor sem vagyok jó nekik.Ezért tényleg ne pedálozz.

2011. nov. 25. 15:52
 9/10 Zacskósleves válasza:
az a legjobb anyós ameik porhanyós
2011. nov. 25. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyat nem tettél, ami objektív oka lehetne az ellenérzéseiknek. Ha eddig nem fogadtak be, ezután sem fognak, nincs értelme erőltetni. Nagyon fiatal vagy még, lehetőséged van megpattanni. Olyan párt/családot keress, ahol megbecsülnek téged és a munkádat, erőfeszítéseidet - igenis értékes vagy, és attól hogy te vagy a fiatalabb, még nem kell porig megalázni magadat és pedálozni hogy tegyenek úgy, mintha elfogadnának. Egyébként igazat adok az előttem szólóknak: a cigányság túlnyomó része nem olyan normák szerint szocializálódott, hogy egy magyar nő hosszabb távon boldog legyen közöttük. Fuss, Forrest, fuss!
2011. nov. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!