Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha végrehajtás lenne ellenetek,megismernétek egy nőt akinek ezt elmondanátok, lenne egy ötletetek ami megoldás lenne, nem kéne más hozzá csak munka, de azt vennétek észre hogy a barátnőtők nem hisz ?
Sajnálom, szánom azt a szerencsétlen nőt, aki önzetlenül segíteni próbált rajtad.
Pénzügyi kultúrád zéró, de ha esetleg felfognád: az utalása a TARTOZÁSOD CSÖKKENTETTE, légy neki hálás és kérés nélkül kellene neki ezt visszaadnod, de minimum megköszönni, nem még háborogni.
Helyetted szégyenlem magam.
Tudod bedőlt hitelek elemzésével foglalkozom és igen... tisztán kirajzolódik az az embertípus, aki így áll másokhoz, a pénzügyeihez.
Sosem kezdenék veled, de ez nem is volt kérdés.
Egyeztetnék veled. Leginkább arról, milyen gyorsan távozol az életemből a ködös, vilàgmegváltó terveiddel együtt.
...és hogy lásd van remény: ha beindul a business, végtörlesztettél minden adóságodat és eltelt a nyavalyás 5 év is a KHR listás törlés óta... akkor majd beszélnék a helyében veled.
Alkalmatlan vagy a felelőtlen életviteled miatt a közös életre, anyagiakban is a közös megteremtésére, épeszű nő dehogy köteleződne el veled!!
Hinni Istenben, a templomban. Pénzügyekben elég a józan ész és a tények :D
Nem kedves kérdező, nem érdemlek semmi “szivatást”- dühös, gonosz, elkeseredett ember vagy.
Személyeskedéssel, átkozódással reagálsz tényleg?
Én nem ártottam neked és hiteddel ellentétben az èlettársad sem, sőt!
De hogy a többiek is értsék: itt egy felnőtt, cselekvőképes egyén, aki szerint mindenki hibás a felelőtlen és rossz pénzügyi döntéseiért, csak ő nem.
Kevesen tudják, de a végrehajtás az már hard collection- olyan esemény, amit a követeléskezelő (bank, cég, önálló végrehajtó stb.) SZÁMTALAN ESETBEN megkísérelt békésen és megegyezésre, részletfizetésre törekedve begyűjteni emberünktől, de ez nem vezetett eredményre.
Van pénz a számláján, de tojik a tartozását becsülettel és a tőle minimálisan elvárható gondossággal és együttműködéssel legalább részletekben törleszteni.
Rávágnak a jog erejével egy “begyűjtést” és még ő háborog.
Hát tudod... ékes bizonyítéka vagy annak, hogy a felelősség nem a haverod, de a becsület sem.
Az adósok többsège tudod igyekszik nem átkozódva, fenyegetve, vagyont kivonva, cirkuszolva cselekedni, hanem bizony tanulva a múlt rossz döntéseiből legalább részletekben törleszteni.
Ezért én az olyan embereket becsülöm, még ha épp nem túl “penge” döntést hoztak is a korábbi életükben.
De téged nem... miattad hiszik a laikusok, hogy micsoda gonosz minden bank és bíró.., neked meg csak jogaid meg keserved van.
Szerencsétlen nő tényleg!
Add neki vissza a pénzét AZONNAL, de ha erre IS kèptelen vagy (a becsületedre, férfiasságodra gondolom vered magad most is :D ), úgy az a MINIMÁLISAN KORREKT, ha tartozáselismerő nyilatkozatot adsz neki.
Nullán vagy, igen.
Pénzügyileg is, de tudod ez menthető lenne, ha erkölcsileg lenne tartalékod.
:(
Gondolom, már tele az ötletekkel a padlás, csak az a fránya pénz nem akar jönni... Elméletben nekem is vannak ötleteim, de azokra semmit sem alapoznék addig, amíg nem jön stabilan a bevétel belőlük.
Már a reklámokban is hallani a "bizonyíték, nem ígéret" szlogent, próbáld meg a való életben is alkalmazni.
"Gondolom, már tele az ötletekkel a padlás, csak az a fránya pénz nem akar jönni... Elméletben nekem is vannak ötleteim, de azokra semmit sem alapoznék addig, amíg nem jön stabilan a bevétel belőlük." márpedig munka nélkul nem fog jönni a pénz ezt nem árt ha megtanulod. az ötlet önmagában kevés. bár azt én nem nevezném alapozásnak, ha valaki valamit dolgozik. mást neveznek alapozásnak. valoszinu ezért gondolod hogy nem jön pénz mert az eddigi ötleteidbe nem fektettél bele munkát. ha megtetted volna, nem gondolnál ilyesmit.
"Már a reklámokban is hallani a "bizonyíték, nem ígéret" szlogent, próbáld meg a való életben is alkalmazni."" Lehet rossz reklámokat nézel, ezért feltételezed hogy valaki nem a valo életben dolgozik. Javaslom az idiota reklámok nézése helyett mással foglalkozz.
Adós fizess.
Ennyi a lényeg.
1. Gáz a személyiséged, buta, személyedkedő vagy.
2. Felelőtlenül felszedtél hiteleket és nem fizetted.
3. Valaki segített és hisztizel.
4. Nekem azt kívánod, amit magadnak. Ez szuper! Én lényegesen jobban állok nálad (emberileg, anyagilag is), de nagyon örülnék, ha egy szerettem 100.000 Ft-ot adna, segítene.
Megbecsülném és természetesen megköszönném. Ha nincs rá szüksègem, visszaadnám, ha ajándék, akkor viszonoznám.
Téged mindenki hátráltat, mindenki hazudik, mindenki elhajt.
Tessék akkor BIZONYÍTANI. Mindenkinek. Erre egyetlen pofonegyszerű mód van:
ADÓS FIZESS.
Nem mellet kell döngetni meg itt vergődni, átkozódni, szeretteidet lehúzni, ígérgetni, kihasználni... azonnal más lenne a renoméd, ha VISSZAfizetnèd azt a pénzt, amit KÖLCSÖN kaptál.
Majd utána beszélgetünk, addig itt egy háborgó, hőzöngő, frusztrált ember vagy.
A 100.000-t akkor utalhatod, hiszen ezt kívántad nekem is... de hogy ne nyerészkedjek a nyomorodon: egy pénzügyi kultúrát oktató alapítványnak utald át kérlek.
Köszönöm.
Minden jót.
Inkább dolgozni menj, ne engem vagy másokat szidalmazz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!