Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e lahatősége a volt feleségemnek, hogy az évekkel ezelőtti elmaradt gyerektartást jogi úton (végrehajtással) érvényesítse?
természetesen mindenre van lehetősége , ha te írásban vállaltad ,akkor azt tudja érvényesíteni, nem tudom ez esetben van -e elévülési idő
javaslom keres fel egy ügyvédet és konzultálj vele.
Igen, 3-as kommentelő, úriember vagyok, mert 8 éve tolom a havi 70 ezret, és fizetem a lakáshitelét, annak a lakásnak, ahol a gyermekeim élnek, mert az ex, a mai napig nem dolgozik...Nem áll szándékomban ezt az elmaradást "elfelejteni", de ismerve Őt, és valószínüleg Te is ilyen ember vagy, a pénzért mindenre hajlandó, még akkor is, ha a másik beledöglik. Gondolom, neked még soha nem volt anyagi gondod, nem voltal munka nélkül...stb, mert ha lettél volna akkor nem írnál ilyeneket..
Javaslom egyébbként az oldal fenntartójának, hogy az ilyen kommentelőket tilsa le, mert senki nem azért kérdez, hogy más még bele is rugjon. Ha valaki nem tud segíteni, tanácsot adni, akkor NE KOMMENTÁLJON!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!