Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotokkal jol ellenétek de a családjával (egy házban lakunk) nem jöttök de nincs hova mennem lakni?
Elég összetett a dolog nem vagyunk már fiatalok mindketten elváltunk és van saját gyerekünk az előző házasságunkból akik nem velünk laknak de elég sokat nálunk vannak,az én szüleim már nem élnek és az együtt lakás pedig ugy néz ki hogy egy családi ház két külön szintjén de mégis egy házban lakunk.
Én elötte nem laktam ilyen helyen igy mikor odakerültem nem, tudtam és nem is nagyon akartam a kertel foglalkozni hiszen sosem kellet és nem is vágyom rá,talán ez volt az első hiba,aztán meg hogy elég sokat vitáztunk és hangosan igy ők is értesültek ezekről a vitákról ami persze nem tett szinpatikussá engem,ami még baj lehet hogy nálunk még othon laktam nem volt divat ez a nagy családi összejárás,meg együtt evés,beszélgetés,mindenki élte az életét de náluk meg pont ez az összejárás,mindent megbeszélünk együtt eljárunk ide-oda a divat ami nekem nagyon idegen és nem is megy igazán.Ha ez még nem lenne elég ott lakik a nagymamája is a szüleivel aki engem kifejezetten utál(nem lehet tudni a pontos okot) de olyan szinten hogy én nem mehetek be hozzájuk mert kitiltott onnan,igy korlátozodik az is hogy mikor és hol találkozhatnék a szüleivel,de ha meg mégis összefutok az udvaron a kedves nagyival elmond minden ,meg folyton beszologat hogy meddig akarok még ott élősködni ilyen és ehez hasonlókat mond.Ezért már egyre jobban kivagyok és ha lehetne elmennék még akkor is ha szeretem a párom,de ő nem hajlandó elköltözni hiszen az ő házrésze ő ujitotta fel és szeret is ott lakni,nem költözne el már kijelentette!De egyedül meg nem boldogulnék,főleg hogy a gyerekemet is szeretném látni és ő meg tölünk 40 km-re az apjánál lakik és amikor tudom elhozom de mivel a páromnak van kocsija igy ha nem lennénk együtt nem tudnák elmenni érte,esetleg busszal ami megint olyan költség amit nem birnék kifizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!