Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bírnátok egy olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírnátok egy olyan kapcsolatban élni, ahol a párotok mindig a múltatokat hozza fel ellenetek?

Figyelt kérdés

A párommal elég sok dologról szoktunk társalogni, természetesen az "exek" téma is szóba jött már párszor. Én bíztam benne és voltam olyan naiv, hogy azt hittem ennek már úgysincs jelentősége, hát őszinte voltam.

Elmondtam neki, hogy megcsaltam a volt páromat, mivel kíváncsi volt azt is elmondtam, hogy hogy jött ez, miért alakult ki bennem és mennyire nem jól intéztem akkor a dolgokat, bánom.

Hónapokkal később nagyjából kizsarolta belőlem a srác nevét, akivel anno az exemet megcsaltam, hosszas unszolás után, mivel ígérgette, hogy úgyis mindegy, hát elmondtam.

Azóta minden egyes vitánknál azt hallom, hogy mert én megcsaltam az exemet és biztos őt is megfogom és menjek xy-hoz (akivel megcsaltam), biztos örülni fog, hogy megint megd*ghat, blabla.

Elképesztően megalázónak érzem, hogy én bíztam benne annyira, hogy beavattam ilyenekbe (egyértelműen hülyeség volt) és azóta hetente a képembe csattan, hogy6 én mit tettem akkor és tegyem csak meg vele is, készül rá lelkileg... Hónapok óta ez megy és ettől a témától már úgy érzem, hogy kb sz*rok nagyívben az egész kapcsolatra. Nincs szükségem arra, hogy olyan dolgokat dörgöljön valaki nap mint nap a képembe, amihez semmi köze, ami több mint egy évvel előtte volt és amit úgy osztottam meg vele, mint bizalmasommal.

Voltatok már hasonló helyzetben? Sikerült valahogy megoldani?

2012. okt. 4. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
elég önbizalomhiányos lehet a barátod. mondd meg, hogy ez így nem fog menni sokáig. vagy abbahagyja ezt a gyerekes hisztit, vagy búcsút inthet neked. mióta vagytok együtt?
2012. okt. 5. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ki szeretnék belőle akaratlanul is, az tuti. Szerintem ne szarj a kapcsolatra, hanem beszéljétek meg. Mondd el neki, hogy egy jó kapcsolat alapja a bizalom stb... .
2012. okt. 5. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:

De szánalmas...

Nekem ez olyan kiábrándító lenne, hogy szerintem szakítanék vele kb azonnal. Még utána is azt hallgathatod majd, hogy ő megmondta előre, hogy xy miatt lesz az egész, stb stb. Nem szoktam ezt javasolni, de dobd ki és szakítsd meg vele a kapcsolatot, hátha abból érteni fog...

2012. okt. 5. 00:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Több mint egy éve együtt vagyunk. Őszintén szólva kevésbé zavarna, ha olyanokra lenne féltékeny, akikkel együtt vagyok a mindennapokban, de annyira kiábrándító, hogy évekkel ezelőtti témát vesz elő olyan emberekkel, akikhez neki köze nem volt és akikkel én azóta sem beszéltem egy szót se, se neten, se élőben, se sehogy... Nagyon betudok ettől a témától pöccenni és ahogy írtátok is, iszonyatosan kiábrándító ez az egész.

Próbáltam megbeszélni vele csúnyán is és normálisan is, ígér, de a következő vitánál még is ismét előkerül. Általában itt is szoktuk rövidre zárni a témát. Ha előhozza én rögtön robbanok és ott is hagyom, mondja a magáét akinek akarja...

Egyébként soha, mégcsak jelét sem mutattam annak, hogy hűtlen lennék, tartom mindenkivel a 2 lépés távolságot direkt, hogy az ő lelke nyugodt legyen, még is ezt kapom, talán ezért is kezd már nem érdekelni az egész.

2012. okt. 5. 06:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki,hogy ha ennyire ezen lovagol állandóan,hogy te megcsalod,akkor inkább be fogod vele fejezni ezt a z egészet.Te sem dobálod sárral a múltjáért.

Így ennek vége lesz,ha nem változtat.Másrészről meg bizonyítsd neki,hogy szereted, lehet csak erre vágyik.

2012. okt. 9. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!