Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után várnád el egy jól működő kapcsolatban, hogy a párod megkérdezze, mikor költözöl hozzá?
Párommal 2,5éve együtt vagyunk. Folyamatosan azt hajtogatja, hogy nem fog elvenni, a közeljövőben nem akar gyereket stb. Én se szeretnék férjhez menni, meg gyereket se egyenlőre,mert még bőven ráérek ezzel, de mégis szörnyen esik, hogy ennyire nem tervez velem semmi komoly dolgot. Soha nem említette,hogy költözzünk össze,vagy mi lesz ha összeköltözünk stb. Szinte minden nap együtt alszunk,de nem látom rajta, hogy velem akarna élni.:(
A volt bnőjével pár hónap után összeköltöztek.
Mi júniusban leszünk 2 évesek és ebben a hónapban költöztünk/költözünk össze. Kb 1 éve gondolkoztunk ezen, de igazából csak 2-3 hónapja terveztük meg.
De minden kapcsolat más, függ a kortól is.
Ha egyikőtök sem akar gyereket és házasságot sem,akkor már csak egy dologban nem egyeznek az elvárásaitok.Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi lenne ha összebútoroznátok?2,5éve együtt vagytok...Igazán megkérdezhetnéd mi erről a véleménye!
Mondjuk én úgy vagyok,hogy oké,hogy egyikőnk sem akar még gyereket,de beszélni attól még lehetne arról, hogy ő velem képzeli el pl a családlapítást stb...tőlem szeretne majd gyereket,csak persze később:) Legalábbis előző kapcsolataimban ez felmerült simán....
Ha valaki kilép egy 3 éves kapcsolatból, és utána 2.5 hét ismeretség után odaköltözik az "új emberhez", akkor az egy picit elhamarkodott döntés?
Most lesz nyáron 20 éves a leányzó, elsülhet jól is ez a kapcsolat, vagy a korai döntés miatt, tönkremehet ez-az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!