Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt tolerálnátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tolerálnátok a párotoknak vagy nem normális?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk, az első években amíg csak élveztük a fiatalságunkat és úgymond gondtalanok voltunk, fel sem tűnt hogy nagyon rosszul kezeli a stresszt. Ha ideges csapkodja a kormányt vagy odab$za a lábát a földhöz, rosszabb esetben a telefonját.

Amit nem tudok hova tenni az az, hogy ilyenkor rám emeli a hangját. Ha pl egy ilyen helyzetben jövök egy javaslattal képes lecsititani, hogy hallgassak már el és ne idegesítsem jobban.

Élesebb helyzeteknél ezt el is fogadtam, így reagál aztán pár perc múlva a régi. De ami zavar és a kérdésem tárgya, hogy pl ma úgy egész nap olyan nyomott gorombás kedve volt és én megkérdeztem, hogy miért volt egész nap stresszes. Erre megint rám emeli a hangját hogy nekem mi a bajom van màr.

Engem ez nagyon idegesít, én mindig tisztelettel beszélek hozzá. Ha feszült vagyok levezetem sirassal és kész, oké ő nem tudja így de akkor se szóljon hozzám emelt hangon .

Mostanában ház vásárlás előtt állunk, ezt tudom csak felhozni általános okként, de szerintem ez nem mentség arra, hogy random kiabálunk a párunkkal.

Ez tök normális egy több éves kapcsolatban és ne vegyem ennyire fel csak értsem meg vagy ti sem tolerálnátok?

27n

ma 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Beszélgetni kell vele! Mondd meg érthetően, ultra ciki és kiábrándító amit csinál.
ma 19:29
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem normális, de sok a tahó férfi, aki csak addig volt toleráns míg meg nem kapott, most már nyilván megszokta, hogy ott vagy neki, felemelheti a hangjat, nem kell alakoskodnia. Ez a valóság, az igazi énje, ezt kell majd szeretned, kivéve ha lelépsz.
ma 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Semmiképp sem tolerálnám, ugyanis aki bármilyen formában a párján vezeti le a haragját, az hosszútávon csak bajokhoz fog vezetni. Most még csak a kiabál és tárgyakat csapkod, de mikor lesz az, amikor neked kever le egy pofont?

Mindenképpen beszélj vele és egy pszichológus sem ártana.

ma 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
4%
Keves a szex. Illetve o ilyen heves vermersekletu. Ezt vagy tudod kezelni vagy nem. Toleralni? Azt te dontod el meddig birod.
ma 19:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Meg kell vele értetni, hogy ezt nem fogadod el tőle.

És hogy muszáj átnvelnie magát akár külső segítséggel is, mert nem maradsz akkor vele.

ma 19:34
 6/14 anonim ***** válasza:
3.Az ilyen agresszív pasasok pont nem mennek pszichológushoz, meg párterápiára, ezek primitívek, és egy primitív ember sosem fog önelemzést tartani, inkább tör zúz, káromkodik. Mindenki hibás kivéve őt. Olyan egyszerűek, mint a faék.
ma 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
A saját életedet úgy szúrod el, ahogy akarod. Csak gyereket ne csináljatok. Mert majd a gyereket is földhöz csapja, ha épp frusztrálja.
ma 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

- Mi a melója? Nem ott baxhákfel az agyát?

- Telik nektek arra a házra?

- Akarja azt a házat?

- Akar téged?

- Pia/cucc?

ma 19:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Aztan kövi felvonas hogyan lépjek le gyerekkel ha nincs hova?
ma 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
27%

8. vagyok. Ez igen, 0%, mert próbálok segíteni, feltárva a probléma okait.

Jó, akkor itt a szokásos, Gyakoris barmok tucatválasza: "Kőtözzé el tűle! Jobatérdemölsz!"

ma 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!