Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tolerálnátok a párotoknak vagy nem normális?
Évek óta együtt vagyunk, az első években amíg csak élveztük a fiatalságunkat és úgymond gondtalanok voltunk, fel sem tűnt hogy nagyon rosszul kezeli a stresszt. Ha ideges csapkodja a kormányt vagy odab$za a lábát a földhöz, rosszabb esetben a telefonját.
Amit nem tudok hova tenni az az, hogy ilyenkor rám emeli a hangját. Ha pl egy ilyen helyzetben jövök egy javaslattal képes lecsititani, hogy hallgassak már el és ne idegesítsem jobban.
Élesebb helyzeteknél ezt el is fogadtam, így reagál aztán pár perc múlva a régi. De ami zavar és a kérdésem tárgya, hogy pl ma úgy egész nap olyan nyomott gorombás kedve volt és én megkérdeztem, hogy miért volt egész nap stresszes. Erre megint rám emeli a hangját hogy nekem mi a bajom van màr.
Engem ez nagyon idegesít, én mindig tisztelettel beszélek hozzá. Ha feszült vagyok levezetem sirassal és kész, oké ő nem tudja így de akkor se szóljon hozzám emelt hangon .
Mostanában ház vásárlás előtt állunk, ezt tudom csak felhozni általános okként, de szerintem ez nem mentség arra, hogy random kiabálunk a párunkkal.
Ez tök normális egy több éves kapcsolatban és ne vegyem ennyire fel csak értsem meg vagy ti sem tolerálnátok?
27n
Semmiképp sem tolerálnám, ugyanis aki bármilyen formában a párján vezeti le a haragját, az hosszútávon csak bajokhoz fog vezetni. Most még csak a kiabál és tárgyakat csapkod, de mikor lesz az, amikor neked kever le egy pofont?
Mindenképpen beszélj vele és egy pszichológus sem ártana.
Meg kell vele értetni, hogy ezt nem fogadod el tőle.
És hogy muszáj átnvelnie magát akár külső segítséggel is, mert nem maradsz akkor vele.
- Mi a melója? Nem ott baxhákfel az agyát?
- Telik nektek arra a házra?
- Akarja azt a házat?
- Akar téged?
- Pia/cucc?
8. vagyok. Ez igen, 0%, mert próbálok segíteni, feltárva a probléma okait.
Jó, akkor itt a szokásos, Gyakoris barmok tucatválasza: "Kőtözzé el tűle! Jobatérdemölsz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!