Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm a nem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a nem normális vagy én?

Figyelt kérdés

2 hónapja jöttem össze egy csajjal. Màr akkor is éreztem, hogy valami nem oke vele. Kezd nagyon durván az agyamra menni. Minden szarral kicsinál idegileg.

Pl ma is mentünk az utcán beütötte a lábàt úgy, hogy kicsit összecsuklott és felszisszent. Szerintem ez gáz….mindenki minket nézett, miért kell felhívni magára a figyelmet??! Meg ha sokan vannak körülötte akkor befeszül. Ez nem normális dolog!

Megmondtam neki, hogy minden nap 17-00-tól 19:30ig kb sorozatozok erre màr írt előbb hogy na mizu. Miért nem lehet békén hagyni??? Nem normális ez a làny.

Meg sikerült neki egy vizsgája is nem rég….nekem meg nem és mondtam, hogy ne irogassa nekem, hogy mennyire örül, mert nekem rossz így. Erre nem csinál mást csak vigyorog…elegem van belőle. Sehova nem lehet elmenni vele szórakozóhelyre, mert ő nem iszik és utálja a tömeget, menjünk sétálni helyette vagy enni valahol ez meg nekem unalmas. Így nélküle szoktam elmenni buliba, de ott is írogat nekem, nekem meg nincs kedvem már visszaírni.

tegnapelőtt 19:23
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
Te nem vagy normális, empátiád nulla, érzelmi intelligenciád szintén nulla. Egyáltalán minek neked barátnő?
tegnapelőtt 19:26
 2/41 anonim ***** válasza:
21%
Igazából mindketten óvodás idióták vagytok.
tegnapelőtt 19:27
 3/41 anonim ***** válasza:
97%
Remélem ez csak egy hergelő kamu, semmi baj nincs a barátnőddel. De ha te nem tudod elviselni, akkor szakíts vele és mindketten keressetek mást.
tegnapelőtt 19:27
 4/41 A kérdező kommentje:
Én miért vagyok óvodás idióta??
tegnapelőtt 19:28
 5/41 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lesz 3-as. Más típusú lány kell nekem.
tegnapelőtt 19:29
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
#4 Mert olyannal vagy, aki nem felel meg az igényeidnek.
tegnapelőtt 19:29
 7/41 A kérdező kommentje:
Az is a baj, hogy hiányzik az exem….vele annyira jó volt minden. Szeretem ha egyedül vagyok. Volt, hogy napokig nem beszéltünk majd felbukkant a semmiből otthon és elmentünk bulizni. Mindegyikünk leitta magát és ahogy haza kerültünk….az egész egy kaland volt komolyan. Hiányzik nagyon. Ez a leány meg nem…nagyon nem.
tegnapelőtt 19:31
 8/41 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem annyi az egész, hogy ő egy lábtörlő és fut utánad hátha adsz neki egy kis figyelmet. Míg neked az agyadon jön ki hiszen csak szexre tartod. Egyáltalán nem látod, hogy nem illettek össze és ha tömegben van szegény szorong. Sőt azt sem hogyha megüti magát akkor normális reakció, hogy felsziszen, vagy meggörnyed és nem magára akarja felhívni a figyelmet, főleg nem idegen emberekét amikor szorong.

Eleged van belőle pedig alig vagytok együtt szóval szakíts és keress olyan csajt aki megfog, vagy csak kúrelgass.

tegnapelőtt 19:32
 9/41 A kérdező kommentje:
Persze nem a bulizásról szól minden! Hanem az a lány felszabadult volt, nagyszájú, pezsgett az élet. Ő meg aranyos, kedves, visszafogott de ennyi. Ő inkább utazni szeret, sétálgatni, kirándulni, enni, mozi és ez nekem unalmas.
tegnapelőtt 19:33
 10/41 anonim ***** válasza:
96%
Te nem vagy normális és nem való neked párkapcsolat, úgyhogy ne erőltesd.
tegnapelőtt 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!