Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a nem normális vagy én?
2 hónapja jöttem össze egy csajjal. Màr akkor is éreztem, hogy valami nem oke vele. Kezd nagyon durván az agyamra menni. Minden szarral kicsinál idegileg.
Pl ma is mentünk az utcán beütötte a lábàt úgy, hogy kicsit összecsuklott és felszisszent. Szerintem ez gáz….mindenki minket nézett, miért kell felhívni magára a figyelmet??! Meg ha sokan vannak körülötte akkor befeszül. Ez nem normális dolog!
Megmondtam neki, hogy minden nap 17-00-tól 19:30ig kb sorozatozok erre màr írt előbb hogy na mizu. Miért nem lehet békén hagyni??? Nem normális ez a làny.
Meg sikerült neki egy vizsgája is nem rég….nekem meg nem és mondtam, hogy ne irogassa nekem, hogy mennyire örül, mert nekem rossz így. Erre nem csinál mást csak vigyorog…elegem van belőle. Sehova nem lehet elmenni vele szórakozóhelyre, mert ő nem iszik és utálja a tömeget, menjünk sétálni helyette vagy enni valahol ez meg nekem unalmas. Így nélküle szoktam elmenni buliba, de ott is írogat nekem, nekem meg nincs kedvem már visszaírni.
Szerintem annyi az egész, hogy ő egy lábtörlő és fut utánad hátha adsz neki egy kis figyelmet. Míg neked az agyadon jön ki hiszen csak szexre tartod. Egyáltalán nem látod, hogy nem illettek össze és ha tömegben van szegény szorong. Sőt azt sem hogyha megüti magát akkor normális reakció, hogy felsziszen, vagy meggörnyed és nem magára akarja felhívni a figyelmet, főleg nem idegen emberekét amikor szorong.
Eleged van belőle pedig alig vagytok együtt szóval szakíts és keress olyan csajt aki megfog, vagy csak kúrelgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!