Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm a nem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a nem normális vagy én?

Figyelt kérdés

2 hónapja jöttem össze egy csajjal. Màr akkor is éreztem, hogy valami nem oke vele. Kezd nagyon durván az agyamra menni. Minden szarral kicsinál idegileg.

Pl ma is mentünk az utcán beütötte a lábàt úgy, hogy kicsit összecsuklott és felszisszent. Szerintem ez gáz….mindenki minket nézett, miért kell felhívni magára a figyelmet??! Meg ha sokan vannak körülötte akkor befeszül. Ez nem normális dolog!

Megmondtam neki, hogy minden nap 17-00-tól 19:30ig kb sorozatozok erre màr írt előbb hogy na mizu. Miért nem lehet békén hagyni??? Nem normális ez a làny.

Meg sikerült neki egy vizsgája is nem rég….nekem meg nem és mondtam, hogy ne irogassa nekem, hogy mennyire örül, mert nekem rossz így. Erre nem csinál mást csak vigyorog…elegem van belőle. Sehova nem lehet elmenni vele szórakozóhelyre, mert ő nem iszik és utálja a tömeget, menjünk sétálni helyette vagy enni valahol ez meg nekem unalmas. Így nélküle szoktam elmenni buliba, de ott is írogat nekem, nekem meg nincs kedvem már visszaírni.

jan. 4. 19:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam a válaszokat, de szerintem nem illetek össze, két teljesen más ember vagytok. A barátnőd teljesen normális, egyszerűen nem passzoltok. Vagy megbeszélitek a dolgokat, vagy szakítás. Viszont ha nem tervezel vele hosszú távra, akkor inkább mondd meg neki, ne rabold az idejét.
jan. 4. 19:46
 22/41 A kérdező kommentje:
21-es szakítottam vele.
jan. 4. 19:47
 23/41 anonim ***** válasza:
91%
Ámen.
jan. 4. 19:51
 24/41 anonim ***** válasza:
91%
Már nem azért, de neked nem barátnő kell, hanem dugó pajti. Nincs azzal semmi gond, de ne olyan lányokat keress, akik mély érzelmi köteléket keresnek.
jan. 4. 19:55
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden szar vele meg így úgy az exed (akivel amúgy lese szrtk egymást), akkor minek húzod az idejét.

Talál ő jobbat meg te is mást.

Avval a nővel szar a szex, akiből nem tudod kínozni azt amit kell. Lehet te vagy benne szr...az exed is félre krt.

"Közben megírtam neki, hogy vége."

Még arra se vetted a fáradtságot, hogy személyesen mond neki...az ilyen nem férfi, hanem egy gyáva szr.

Nem lepte meg...Hm, lehet őrült is neki 😄.

Vagy mit vártál...majd sír utánnad.?

Az egódnak oda bszt.

Keress egy olyan nőt aki hozzád való. Ilyen leszarom típust aki vígan piálgat veled és ennyi.

jan. 4. 20:00
 26/41 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok benne szar🤣🤣🤣 eddig mindenki repetát kért.

Most akartam véget vetni neki….mert nagyon untam már, hogy irogatott. Lehet, hogy bunkóság de ez van….

Nem vártam azt, hogy sírjon. De azt hittem, hogy jobban megviseli majd, de orulok ha nem.

Irtam, hogy nem a buli es a pia szamit…hanem az izgalom, az élet. Nekem a kirandulgatas meg a mozi zabaval nem élet.

jan. 4. 20:10
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy olyan emberrel együtt akiről egy pozitív jelzőt nem tudsz mondani? Számomra nem férfias ez a hiszti roham, ha idegesít, nem érzed vele jól magad, hát szakíts és kész. Senki nem fog pisztolyt a fejedhez, hogy együtt legyél vele.
jan. 4. 20:12
 28/41 A kérdező kommentje:
De van pozitiv is benne….lehetett rá számítani, mindenben segített, bármit elmondhattam neki, csúnya sem volt, csinosan öltözködött. De ez a múlt mint irtam.
jan. 4. 20:14
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Na mindegy akkor, ugy lezarva. De inkabb kalandozz csak, viszont mondd meg az aktualisnak is, hogy te nem keresel kapcsolatot, nem gondolkodsz komoly dolgokban. Igy nem versz at senkit.
jan. 4. 20:19
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
A válaszban lévő baromságokat nem olvastam el, mert a kérdésből kiderül, hogy te nem vagy normális. Mondhatsz ezután már bármit.
jan. 4. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!