Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális, hogy egyes srácok azt hiszik, ha a barátnőjük nélkülük fesztiválozik, akkor szükségszerűen megcsalja őket?
Miért? Megindokolnád?
És mielőtt valaki megjegyzi: a nemeket felcserélve is igaz.
13éves koromtól járok fesztiválra.most 25leszek. ez alatt voltak kapcsolataim is, és sosem jöttek velem(sajnos).
életemben nem csaltam meg senkit.
és való igaz, ha valakiben van "hajlam", az máshol is megteheti, nem kell hozzá fesztivál.
Fesztivál 》 barátnők 》 menőzés 》 egy sör, két sör, három sör 》 öt méterre álló srác bugyinedvesítő mosolya 》 egy feles, két feles, három feles 》 öt méterre álló srác megközelítése, beszélgetés, viccelődés, nevetés 》 még több pia 》 véletlen összenézések, szemezés 》 még több pia 》 csók, nyelves csók 》 dugás a sátorban 》 hajnalban "szia szeretlek" SMS a pasijának 》 reggel fél hétkor nyilaló fejfájással ébredés 》 "úristen mit tettem" mondás 》 "nem baj, úgyse derül ki" mondás.
Kb. ennyi egy fesztivál története dióhéjban.
"Én a legjobb fiú haveromtól azért hallottam, hogy mennyi lányt csinált meg a fesztiválon, akik egyébként stabil kapcsolatban vannak... "
Én nem mondom, hogy ilyen nincs, sokan szexelnek fesztiválon. De ők alapból ilyen emberek, nem azért csalják meg a párjukat, mert átlépik a fesztivál kapuját, és ott hirtelen megbűvölődnek, és egy kismanó átvarázsolja az értékrendjüket. Az ilyen ember szerintem máshol is megcsalna, legfeljebb ha máshol nem teszi az azért van, mert nem kerül hasonló körülmények közé. De ha kerülne, megtenné. Főleg ha még el is meséli neked, és nem szégyelli. Akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!