Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szóljak a barátnőmnek hogy ez nem normális kimerültségi szint?
"közös házimunka, főzés, vacsora, tévézés"
ehelyett kéne tanulni
"főz egy kávét magának, és olyan este 9-10 körül leül ismét tanulni."
ehelyett meg aludni.
az meg h alvás helyett sír, azt se értem különben.
simán át kéne szervezni dolgokat és nem lenne probléma, de vmiért ő is tipik nő, imád szenvedni.
Én erre az időre átvállalnám a házimunkákat, addig tanulhat, este pedig annyival többet aludhat.
Én ebben az időszakban 1x szexeltem csak, mindent a párom csinált nekem csak tanulnom kellett, de sajnos így is keveset aludtam, mert el lett cseszve az anyaggyűjtés és 1 hét alatt kellett csodát tennem.
Én átérzem. Pénzügyi főiskolát végeztem. A sírás kerülgetett olykor, volt, hogy el is ért. Nem tudom kérdező Te jártal e egyetemre, de ha nem, akkor nem tudod elképzelni sem. Es erre raadasul rájön az a stressz is, hogy hiaba tanulsz egy vizsgára, ha a tanarnak nem tetszik a pofád, mind1 mit mondtál el/irtál le, megbuktat/kib*sz vizsgáról.
Ha segiteni akarsz, vedd át a háimunkát, es mindent amit lehet, hogy ő tudjon tanulni, meg alkalomadtán pihenni.
Nagyon örülök, hogy a párom (most már férjem) nem akkor járt egyetemre amikor én. (10 év van köztünk), mert igy nem volt gond soha, ha egy "kontaklencsés" helytetben segitenie kellett. Nélküle nem tudtam v.na végig csinálni az tuti.
Gondolom, a fő gond a szexhiány, a többi maszlag.
Főzz, moss, takaríts helyette, az az igazi segítség, nem itt "tanácsot kérni".
6 szerintem is amiatt irta ki a kerdest, volt mar hasonló srac lehet h ő az..nem a csaj allapota izgatta hanem h hullafáradtan nem volt kedve hancúrozni.
5 ,hát jó neked nálunk oktober elejétől vizsgaidőszak elejééig állandóan zhk voltak. Ha nem sikerültek pápá félév
Kérdező talan főzzél te, takaríts te.vagy rendeljetek, lehet menüt is nem kell draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!