Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar elválni a barátom a feleségétől? A párom már több mint 1 éve nem él együtt a feleségével, de nincs folyamatban válás sem. Arra hivatkozik ,h a nő nem normális és nem tud vele megegyezni..és majd elválnak xs év múlva ha a nő lenyugszik..
Nem tudom, h most csak engem hülyit vagy ennek tényleg nincs jelentősége ,h papíron még házasok..?
Engem nagyon zavar ,h egy házas embernek vagyok a párja és állandóan csak igérget
Súgom halkan SOHA nem fog elválni. Az ilyenek mindig válni akarnak, vagy éppen válófélben vannak csak éppen a feleség nem tud erről.😂
Tényleg hihetetlen hogy van még olyan nő aki beveszi ezt az ócska dumát.
😂
És még azzal védi magát,h neki van olyan haverja aki 10 éve nincs együtt a feleségével és azóta se váltak el...
Szerintem ez nem normális
Te egy házas férfi “ párja” nem lehetsz, mert neki felesége van.
A papírnak van jelentősége, még ha igaz is, hogy nem élnek nemi életet.
Az, hogy mit érez iránta, lehet, hogy még ő sem tudja és csak akkor derül ki, ha valóban elindul a válóper, vagy a csaj megtudja, hogy vagy neki és majd megpróbálja visszahódítani
Egyébként az asszony tudja, h en vagyok illetve neki is van mar uj parja akivel egyutt elnek...
Szoval nem ertem mire varnak..
Nem biztos, hogy csak téged hülyít, lehet melletted még más nője is.
A váláshoz elég egy szándék is, mindegy, hogy a másik örjöng-e, vagy sem.
De miért is tenné, ha van már pasija.
Szóval én nem tudlak bíztatni semmi jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!