Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretném ha elválnának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha elválnának a szüleim. Mert már ez nem normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyu meg apu nagyon nem tudják már egymást elviselni.de már nagyon bosszant a helyzet.már évek óta nincs köztük szeretet szerelem meg aztán pláne.anyu már nagyon azon van hogy kidobja mert ez nem állapot már.Buta,egyszerűen nem lehet hozzá szólni mert ordít.nem dolgozik mert úgy érzi neki elég volt ö neki ne mondja meg senki hogy mit csináljon(érti ezt arra hogy aki a munkát adja ne parancsolgasson neki)volt spórolt pénzük de 2 évvel ezelőtt szintén volt egy ilyen bekattanása hogy ö aztán nem dolgozik és akkor az a pénz fel elfogyott,mert akkor másfél évig nem dolgozott és valamiből meg kellett élniük.anyu fizetése meg nem volt elég egyedül.most ugye nagyon nem állnak jól és apu nem érti meg hogy nem tudják folytatni a megszokott életet mint eddig(mindkettőjüknek a napi cigi a sör otthonra meg minden féle)azt hiszi hogy anyu ezzel akarja zsarolni pedig nem..tényleg nem tudják meg venni,anyu sem veszi meg magának de ezt apu nem hiszi el.és hiába mondja el anyu neki hogy ameddig nem dolgozik nem fogják tudni a cigit meg a sört meg a hülye politikai baromságnak a díját fizetni ahova belépett.és folyton őrjöng.akármit mond neki anyu nem is figyel oda rá.múltkor elküldte anyu tankolni 5ezer forintér és apu meg annyira nem figyelt oda arra amit mond hogy teli tankolta az autót.és nem is igazán az a gond hogy nem dolgozik mert csak csak kiböjtölnék hanem hogy úgy beszél meg bánik az emberrel mint a kapcával.undorító.sajnos az anyja tömi tele a fejét.engem is anyu ellen akart fordítani de elhajtottam pedig nem vagyok veszekedős meg nagyszájú de kihozott a sodromból.mármint apu anyja.

életem legcsodálatosabb hónapjait élhetném mert kisbabám lesz, és erre ezen agyalok nap mint nap és hallgatom anyut hogy panaszkodik és nem tudja mit csináljon.annyira sajnálom.ö el válna de valahol arra is gondol ha kirakná aput akkor ö mehetne a híd alá és emberileg nem akar vele ilyet csinálni.mert a ház anyu öröksége,max ki kéne valamit fizetni apunak.meg anyu mindig ,még ebben a helyzetben is arra gondol hogy ha el válnának akkor apu fizetése kiesne és nem tudná segíteni a gyerekeit.pedig én mondtam neki hogy elég nagyok vagyunk és meg tudjuk már oldani a dolgainkat ..nem akarom hogy tovább szenvedjen.meg az unokáját is szeretné ha tudná segíteni.de nekem ez nem fontos..neki a fontos...anyu mindig is imádott segíteni a gyerekein és nem csak anyagilag hanem bárhogy.most én segítek neki anyagilag ebben a nehéz helyzetben meg hát igyekszek lelki támasz lenni de én nagyon azt szeretném ha elválnának.sokkal nyugisabb lenne az élete.lehet szegényebb lenne de boldogabb.szerintetek ebben az esetben tudok valamit tenni ?mert nem tudok nem foglalkozni velük hogy majd megoldják hiszen az anyám és szeretem.apu meg csak az apám..ö valahogy sosem akarta hogy szeressük meg ö sem vitte túlzásba.amíg ott laktam ugyan olyan volt velem is mint anyuval.rá se néz az emberre.olyan mintha lakótársak lennének csak ne veszekednének és ne sírna anyu annyit.

én mondtam anyunak hogy ha velem ilyen lenn a férjem én már nem lennék vele de azt mondta hogy 25 év házasság után már nem olyan egyszerű a válás(nem érzelmi szempontból).komolyan mondom lehet hülyén hangzik de annyit hallani családon belüli erőszakról hogy én már attól is félek mi van ha egyik dühkitörésekor úgy elborul az agya hogy....áááá gondolni sem jó rá.bár nem hinném hogy megtenné de amikor ideges akkor viszont el tudom képzelni.aggódok és félek hogy mi lesz ennek a vége.

amikor mondtuk neki a párommal hogy babánk lesz ránk sem nézett és nem az volt hogy jaj gratulálok hanem hogy ilyen sok pénzetek van?!

amikor az előző babánkkal voltam terhes akit sajnos elveszítettünk akkor sem volt rózsás a helyzet.elmentem a metróba vásárolni mert akkor még ott laktam és a 15kg-os kutyakaját nekem kellett becipelni mert nem segített.

áááá..nem is írom tovább szerintem ennyi elég.nem szeret ö senkit csak az anyját meg saját magát.

csináljak valamit vagy hagyjam rájuk? egyáltalán tudok tenni én valamit??

23/L 27hetes km

2010. jún. 19. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én szüleim lassan 10 éve vannak így. Elválhatnának anyagi szempontból, de leginkább túl patópálok hozzá.

Viszont kb két éve az megy, hogy nem is beszélnek egymással, csak ha nagyon muszáj. Külön élek 7 éve, így egész elviselhető. Eleinte próbáltunk ellene tenni, de ha ők nem hajlandóak, inkább szenvednek egymás mellett, szenvedjenekl. Én már feladtam. Remélem, neked több szerencséd lesz :)

21L

2010. jún. 19. 15:38
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ...

hát igen ...nem értem őket de anyu mindig azt mondja hogy nem olyan egyszerű.meg hogy én ezt nem érthetem.meg igaz hogy még csak csak 3 éve vagyok férjnél de tökéletes a házasságom.tiszteljük egymást és nagyon szeretjük is.és azt mondja anyu ha az ember nincs olyan helyzetben akkor teljesen másképp látja a dolgot.és ebben biztos igaza is van.

2010. jún. 19. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:

olvasd el Csernustól A NŐ-t, meg fogod látni, hogy vannak nők akik szeretnek más kapcarongya lenni, mert ők se tartják semmire saját magukat.

Ezen kár rágódni, óriási kidobott energia. Neked most ez másra kell.

Senkit nem tudsz megváltani ha nem akarja igazán.

Különben is, apukád fizetése hogyan esne ki ha nem is dolgozik?.. anyukád magyarázkodik csak és kész.

Inkább magadra figyelj.

2010. jún. 19. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy,hogy 3 éve vagy 25 éve házas valaki..

valahol anyukádnak is igaza van..25 évet nem lehet csak úgy egyik napról a másikra kidobni az ablakon...

te csak 3 éve vagy házas.El se tudod képzelni,hogy valaha lehet rosszabb is..Hiszen ti még imádjátok egymást!!!(maradjon is így mindig) De hidd el,sokan vagyunk akik 10 év után csak pislogunk,hogy ez a házasság???

Amikor férjhez mentem el se tudtam képzelni,hogy egyszer elválok..8 év után mégis külön mentünk..Már akkor is nehéz volt dönteni,hiszen nem csak a közös gyermekünk,hanem a vagyonunk a 8 évünk is közös volt..Tényleg piszok nehéz érzelmileg lemondani egy megszokott életről,még akkor is ha rossz volt..nekem szerencsém volt,mert szinte rögtön megtaláltam az életem párját.(válóper után 1 hónappal már férjhez is mentem hozzá) De legtöbben jobban félnek a az egyedülléttől a magánytól.sokan inkább élnek csendben,szerelem nélkül(25 év után inkább szeretet és megértés van...Ritka az hogy valaki ilyenkor még szerelmes)De inkább élnek így,mint egyedül..Ezt tartsd te is tiszteletben..te még fiatal házas vagy,még nem jutottál ide,hogy már nem a szerelem a lényeg hanem az egymás iránt való tisztelet..

Ne avatkozz bele.Az idő majd mindent megold....

2010. jún. 19. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:

neked is köszi...szeretnék inkább nem is tudni az egészről hogy mi folyik náluk.de nem tudok...anyuval is sokat beszélek öreganyám is engem hívogat hogy anyu mekkora szemét meg apu is nekem ír sms-t hogy mondjam meg anyunak ezt meg azt....így hogy csináljam? mért nem hagynak békén??

félreértés ne essék anyu nem csak erről beszélget velem, éleg sokat beszélgetünk napközben és elő elő jön a téma.ami igazán kiborított az öreganyám akinek ha baja van anyuval akkor mért engem hív fel és szidja mint a bokrot.amúgy meg az egész családban én vagyok a legérzékenyebb mindent nagyon a szívemre veszek.lehet hogy ezért aggaszt ennyire a dolog mert igen gyenge vagyok ilyen téren?

tesómról lepereg..öt nem érdekli..ha veszekednek akkor se csinál semmit nem is izgatja ül a gép előtt és jól érzi magát.irigylem is érte..én meg napokig agyalok meg bőgök hogy mi folyik ott...!

ja második ..a kérdésedre a válasz hogy miért esik ki apu fizuja ha nem is dolgozik azt meg úgy értem hogy amikor dolgozik jól keres mert kamionos.és ha esetleg visszamenne dolgozni akkor esne ki a fizu..mert egyszer csak vissza megy.de mondtuk neki hogy ne mennyen kamionra nem kell hogy 200ezret keressen keressen 100at de valamennyit muszáj.amúgy a kérdésed jogos :D

2010. jún. 19. 16:02
 6/9 A kérdező kommentje:

15:54 köszönöm...a válaszod nagyon jól esett és igazad van. és azt is tudom hogy nem lehet könnyű annyi év után elválni.csak annyira nehéz kimaradni ..azért amit előbb írtam. pedig az lenne a helyes.vagyis akkor könnyebb lenne.

még egyszer köszönöm..és a többieknek is.

2010. jún. 19. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Te még szerencsés helyzetben vagy mert nem laktok velük!

Mi viszont igen. Lassan hatan leszünk 2 szobára (27 hetes terhes vagyok), faterom alkoholista, gyülöljük mindannyian, utál dolgozni stb., régen egy csalással lerokkantosította magát, hogy ne is kelljen neki, anyám ezért nem teszi ki a lakásból mert akkor a közösböl kiesik a nyugdíja. Pedig elviselhetetlen, több kárt csinál mint hasznot! Anyám is szenved töle mert utálja, nem bírja elviselni, fater nagyon durva dolgokat csinál, de kénytelen türni az anyagiak miatt. Reméltem, hogy lesz valaki aki tud valami jò tanácsot adni:(

Kedves kérdezö, ha nem bánod majd írok neked privátot, hátha közösen ki tudunk találni valamit, ha mégsem akkor is jó egy kis lelki támasz.

22/L

2010. jún. 19. 16:31
 8/9 A kérdező kommentje:

fúúú...kedves utolso,nem irigyellek.

benne vagyok hogy beszélgessünk csak én nem tudom hogy kell kezelni a privit.pontosabban azt nem tudom ha kapok privát üzi azt honnan tudom és hogy olvashatom el.irok neked én mert az azt hiszem menni fog és elküldöm az e-mail cimem. ha neked ugy jo.nekem is jol esne ha kibeszélhetném mert nekem a párom külföldön dolgozik és 4 havonta jön haza ráadásul elég ritkán tudunk beszélni..legalábbis azt az idöt nem siránkozással akarom tölteni.

2010. jún. 19. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

ha a ház anyud öröksége,semmi köze hozzá apukádnak. anyukád pakolja össze a holmiját és vigye el az anyjának.

nem kell sajnálni az ilyet ellesz hidd el

2010. jún. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!