Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szóljak a barátnőmnek hogy ez nem normális kimerültségi szint?
Nem lehet, hogy valami elől a tanulásba menekül?
Közgazdász az alapvégzettségem, most mesterszakra járok, de én nem tanulok ennyit, mégsincs gondom a jegyekkel.
Na azért, egyetemet, munkát stb olyat vallaljunk már amit elbirunk a felnőtt életben..
Attól, hogy tanul, az élet nem állt meg.. Psrkspcsolsta van és felnőtt teendői. Nehogy már körül legyen ugralva, igyis minden segítséget megkap.
Más gyerekkel végig csinálja ugyanezt.. Kis taknyok meg ennyivel nem birkoznak meg.
Kérdező csak mondom, hogy akinek a szex nem levezetés, feltöltődés és elvezet, az minden lehetséges elethelyzetet meg fog ragadni, hogy kifogaskent hasznalja.
Én pici gyerek mellett végeztem el az egyetemet, az utolsó 2 évet, segitsegem nem volt, párom dolgozik, mégis a napom fenypontja a szex volt.. Minden nap.Mert csodálatos, élvezetes,feszultseg levezeto.
Ezt kell nyujtani egy nőnek, akkor majd akar szexelni. Dugd meg úgy hogy fel se tudjon allni..
Nem mosogatni kell, hogy papucs legyél basszus,nagyon kedves az igaz, de attól nem fog megkivanni.
Mondjuk első körben nem kéne dugásra kényszeríteni, ha neki ez már csak kényszert jelent.
Második körben átvállalhatnál tőle olyan dolgokat, amiket te is meg tudsz csinálni.
Harmadik körben pedig esetleg megérthetnéd a helyzetét, és tekintettel lehetnél arra, hogy neki ezen gyakorlatialg a jövője múlik.
Persze, te is csak addig vagy megértő, ameddig kiszolgálnak kajával, mosnak rád, és persze ameddig van hová dugnod a lompost.
Nemsokára államvizsga van, nem csodálom ha ideges.
12# ha semmi segítséged nem volt hol voltak a gyerekek amíg mondjuk bennt voltal az egyetemen?
Hagyd, a 12-es kamus.
Ilyen írásképpel egyetem?:)
12
Én 16 óra tanulás után maximum alvásra vágytam, nem pedig olyan dugásra hogy lábra se tudjak állni. Ezek szerint egy frigid p*csa vagyok akkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!