Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt tolerálnátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tolerálnátok a párotoknak vagy nem normális?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk, az első években amíg csak élveztük a fiatalságunkat és úgymond gondtalanok voltunk, fel sem tűnt hogy nagyon rosszul kezeli a stresszt. Ha ideges csapkodja a kormányt vagy odab$za a lábát a földhöz, rosszabb esetben a telefonját.

Amit nem tudok hova tenni az az, hogy ilyenkor rám emeli a hangját. Ha pl egy ilyen helyzetben jövök egy javaslattal képes lecsititani, hogy hallgassak már el és ne idegesítsem jobban.

Élesebb helyzeteknél ezt el is fogadtam, így reagál aztán pár perc múlva a régi. De ami zavar és a kérdésem tárgya, hogy pl ma úgy egész nap olyan nyomott gorombás kedve volt és én megkérdeztem, hogy miért volt egész nap stresszes. Erre megint rám emeli a hangját hogy nekem mi a bajom van màr.

Engem ez nagyon idegesít, én mindig tisztelettel beszélek hozzá. Ha feszült vagyok levezetem sirassal és kész, oké ő nem tudja így de akkor se szóljon hozzám emelt hangon .

Mostanában ház vásárlás előtt állunk, ezt tudom csak felhozni általános okként, de szerintem ez nem mentség arra, hogy random kiabálunk a párunkkal.

Ez tök normális egy több éves kapcsolatban és ne vegyem ennyire fel csak értsem meg vagy ti sem tolerálnátok?

27n

tegnap 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Exem volt ilyen. 3 évig tűrtem, bánom hogy nem léptem hamarabb.

Nem ismerem, ha "csak" ennyi a baja, akkor esetleg érdemes lehet megpróbálni pszichológushoz küldeni, kezeltetni az indulat-problémáit.

tegnap 19:59
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Nálam az ilyesmi miatt szinte azonnal kuka lenne valaki, nemhogy házat vegyek vele. Komolyabb helyzetben se rajtam vezesse le a feszültséget. Utálom az ilyen kis ideggörcsöket, férfiként sem tudnék rá tekinteni.
tegnap 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Válaszolók:

És ha egy nő ilyen, akkor is ezt tanácsolnátok? Ott mi kesz hosszabb távon szerintetek?

tegnap 21:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezt semeddig nem tolerálnám. Mindenkinek az életében vannak stresszesebb időszakok, ez nem indok az agresszióra. Menjen agressziókezelés csoportba, vagy kezdjen ezzel valamit, mert a második ilyennél hagynám el.
tegnap 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Feszült. Van elég szex?
tegnap 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Te választottad. Szóba se szabad állni az ilyennel, ti meg lakást vesztek.
tegnap 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Kidobnám a kukába.

Keressen másik boxzsákot magának.

Te meg élvezd az életed, menj bulizni, táncolni, ismerkedni.

Nem csak ilyen pasik vannak, hanem víg kedélyű felnőtt férfiak is.

tegnap 22:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"Rosszul kezeli a stresszt", milyen szép szinonimája a bunkó parasztnak. :)
tegnap 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nem tolerálnám.

De nekem bármikor jut másik.... Nem kell elnéznem ilyeneket.

tegnap 22:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyszer megcsinálta ezt velem is, rettentő szarul esett, rajtam vezeti lesz a feszültségét, pedig közöm nem volt hozzá. Hiába próbàltam kedvesen kicsit felvidítani, még jobban bunkózott.

Az nap ott ùgy elegem lett, faképnél hagytam, nem szóltam hozzá. Jó pár óràig hagytam, hagy érezze. Este után elnézést kért.

Azóta nem csinált ilyet.

Hatàrokat kell húzni!

tegnap 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!