Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem normális a kapcsolatom?
5 éve vagyok együtt az első barátommal. Külön élünk mindketten, én tanulok, ő nem dolgozik és a szüleivel él. Az elején heti 1 maximum 2 napokat voltunk együtt, azóta mindig én megyek és 3-4 napokat együtt vagyunk, de szigorúan egy hét vagy 6 nap leteltével. Neki voltak már más barátnői előttem, van hogy a neten bekövetget 1-2 lányt, szubjektív téma, de nem szeretem ezt benne. Aztmondta ennek nincs jelentősége. A hobbiából akar megélni ami nagyon max fél évente hoz neki kevés pénzt, azon kívül mindent a kocsijára költ. Nekem nincsenek barátaim mert nem itt nőttem fel, csak ő van nekem, de sokan azt mondják ez nem normális kapcsolat.
Mit tegyek?
24/L 27/F
Dontsetek el hogy legyen vmi van sem.
5eve tanulsz? Orvos leszel?
"sokan azt mondják ez nem normális kapcsolat."
Te mit gondolsz, az a lényeg!
Ennyi idő után illene tudni hogy mit akar a jövőben.
Én meg nőként nem lennék olyannal együtt aki "azt se tudja este mi lesz nemhogy holnap" típusú pasival. Sőt kerek perec megmondanám hogy én ennyi idő után erre arra vagyok ha ő nem akkor viszlát. Nekem ne húzza az időmet ilyen nyikhaj gyerek.
Naptár alapján van csak veled, utána egy hétig nem hiányzol. 5 év után se.
Dolgozni nem dolgozik.
Szülei tartják.
autójára költi a kis bevételét
Nőket követ be.
Nem normális. Mondhatni ez kuka úgy ahogy van.
Egy napot se vesztegess el többet az életedből erre a csávóra,
jobat érdemelsz.Ez minden csak nem normális kapcsolat.
nagyon türelmes nő vagy.
ez nem vezet sehová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!