Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem normális hogy 23 éves nőként már komoly kapcsolatot szeretnék?
Mert "senki" nem ismer.
Egyébként nincs ezzel gond, de gondolom a célközönséged
inkább csak megdöngetni akar, minthogy komolya dolgokat.
Ha fiatalabb lennék, még talán szóba is jöhetnél :)
Van pár kérdéssel lejjebb egy 23 éves pasi is aki komolyat akar. Beszélgessetek, szerintem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nem kor függvénye... van, akinek összejött egy normális
kapcsolat.. Sokan 23 évesen már el is váltak, vagy egye-
dül nevelik a gyerekeiket...
sokaknak nem jön be a csendes típus :) ez olyan mint a vékony és telt lányok...valaki ezt valaki azt szereti...a csendes lányok is értékesek...a hangoskodó r*bancok na ők nem :D legalábbis az én szememben nem, pont rossz példa :D de a nem csendes kedves rendes lányok is értékesek :)
én 21 évesen szintén komolyat akarok, életre szóló kapcsolatot, sokakat megriaszt ez, mert én "a gyerekeim anyját keresem"...én nem próbálkozni akarok egy kapcsolattal, hanem egy boldog kapcsolatot kialakítani...még nem találtam meg hozzá a megfelelő partnert, de tudom, hogy létezik és meg fogom találni :) ahogy te is megfogod találni! hidd el veled is fog valaki komoly kapcsolatot kezdeményezni, csak még nem találtad meg az illetőt :) talán az előbb linkelt 23 éves srác pont az eseted, nem biztos, hogy ő az, de ezt szerintem privát levelezés után megtudhatod :) hidd el te is leszel boldog komoly kapcsolatban és akkor már csak nevetni fogsz ezen a kérdésen :) remélem minél hamarabb sikerül :) sok sikert!
én 16 vagyok és komoly kapcsolatot akarok, nem pedig szórakozásból dugni mindenkivel, mint a korombeliek többsége :D na ez szerintem kevésbé normális :D
ne aggódj, találsz majd valakit :)
Ez a normális.Miért van veled egyidőseknek gyereke,mert rothadt a társadalom,nem kell követni a birka embereket,ha a kútba ugranak utánuk ugrasz?
Te neked mi a jó azt lesd,élj.Én örülnék egy ilyen barátnőnek,aki nem szórakozni akar,de a társadalom miatt,fontosabb az embereknek,a többi lesni,mint saját magukat.
Ez most komoly hogy kijelented???
A 12 évesek szokták a dolgokat kijelenteni, hogy most járunk, ez most komoly stb.....
Egy kapcsolat kialakul! És ha normális vagy, akkor normális kapcsolat is lesz. Ergo miért nincs normális kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!