Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány a 16-18 éves korosztályból, aki normális, komoly, hosszútávú kapcsolatra vágyik?
Mert én igen, csak a r*bancokon kívül még nem találkoztam senkivel, de hiszem, hogy nem csak a szüleiken élősködő r*bancok léteznek.
18/f
hidd el, vannak. próbálkoztam is néhányuknál, sajnos minden alkalommal vissza lettem utasítva. de legalább nyugodt vagyok, mert tudom, hogy léteznek még normális, érzelmileg és értelmileg nem egy teáskanna szintjén álló lányok. már csak olyat kell találnom, akiben én is megmozgatok valamit. :D
szóval ne add fel, van még remény. csak türelem.
19F
De nekem komoly kapcsolat kell.
Épp ez az, amin mindenki csodálkozik és senki nem ért meg. Nekem NORMÁLIS lány kell, nem r*banc.
#1. Ha csak 30 éves koromban ad a sors normális nőt, akkor igen, addig maradok szűz.
Vannak még ilyenek :) Tapasztalatból mondom, barátnőm is közéjük tartozik.
Viszont tényleg nehezebb megtalálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!