Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 24 éves egyetemista pasiként a 15-20 éves csaj korosztályt lövöm be potenciális komoly kapcsolat keresésre?
A 15 évesnek max szexuális kultúrát adsz majd... Mikor kinyilik a szeműk észre fognak venni más pasikat és 30 évesen megint vadászhatsz.
20 éves lányok... aki komolyan férjhez akar menni az továbbra is figyelembe veszi az anyagiakat.
Tehát ha túl fiatal a lány akkor sanszos, hogy nem együtt öregedtek meg. Ha idősebb ugyanott vagy mint a korosztályoddal.
Abszolút.
Én is mindig a fiatalabbakra hajtottam. 18 évesen a 14-17 évesekre. 20 évesen a 15-18 évesekre kb, a te korodban pedig a 16-22 évesekre főleg.
Hát...attól függ mi akarsz.Én 19 évesen inkább a 20 felettieket keresem,de nem ritkán még ők is gyerekesek.
A látszat csal.Ismerek olyan lányt,aki komoly,érett nőnek néz ki,elegánsan öltözködik...és 20 évesen képes volt összejönni egy szivárvány swag yolo páwa buzeráns kisgyerekkel. -.-
Erre elég nehéz válaszolni. Egy 20 éves valószínűleg nem szeretne még megállapodni. Komoly kapcsolat meg szerintem inkább az ahol vannak jövőbe mutató, közös tervek. A 15-t túl kevésnek tartom, náluk szerintem nem számíthatsz tartalmas kapcsolatra, max. valami járogatásra.
Szerintem próbáld meg inkább a 19-22 közötti korosztály becélozni. Ők még azért szerintem nem férjet keresnek. Majd maximum pár évvel később, de akkor már van esély, hogy te is felnősz egy komoly kapcsolathoz (amiben van összeköltözés és stb)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!